Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

724
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگی باکتریایی در پودر ماهی استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 25

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 پودر ماهی از با ارزشترین و پر مصرفترین مواد اولیه خوراکی با منشأ حیوانی در تغذیه دام و طیور و ماهیان به شمار میرود این فرآورده به علت داشتن پروتئین، اسیدهای آمینه متعادل، مقادیر کافی انرژی و مواد معدنی و ویتامینهای A،D،E و گروه B به خصوص B__12 غالباً جزو تسریع کننده های رشد میباشد و همچنین از عوامل پروتئینی مناسب حیوانی (F،P،A) محسوب میگردد از این رو دارای ارزش و اهمیت زیادی در حیوانات میباشد. بسیاری از میکروارگانیسمها از جمله باکتریها نقش به سزایی در فساد و آلودگی و کاهش کیفیت پودر ماهی دارند از جمله باکتریهای ایزوله شده میتوان از اشرشیاکلی، پروتئوس، سالمونلا، شیگلا، کلبسیلا، آنتروباکتر، یرسینیا آنتروکولیتیکا، هافنیاآلودئی، ادواردسیلا، کلستریدیوم، استافیلوکوک، استرپتوکوک، سودوموناس، آئروموناس هیدروفیلا نام برد. با استفاده از تست آنتی بیوگرام حساسیت باکتریهای فوق را مورد آزمایش قرار دادیم که بیشترین حساسیت آنتی بیوتیکی به سولفومتاکسازول تری متوپریم و بیشترین میزان مقاومت به پنی سیلین مربوط بوده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فئید، منیره، مظفری، نورامیر، شجاعی آرانی، ابوالفتح، و آسمار، مهدی. (1382). بررسی آلودگی باکتریایی در پودر ماهی استان گیلان. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)، 8(21)، 22-25. SID. https://sid.ir/paper/425028/fa

Vancouver: کپی

فئید منیره، مظفری نورامیر، شجاعی آرانی ابوالفتح، آسمار مهدی. بررسی آلودگی باکتریایی در پودر ماهی استان گیلان. بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)[Internet]. 1382؛8(21):22-25. Available from: https://sid.ir/paper/425028/fa

IEEE: کپی

منیره فئید، نورامیر مظفری، ابوالفتح شجاعی آرانی، و مهدی آسمار، “بررسی آلودگی باکتریایی در پودر ماهی استان گیلان،” بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران (IRANIAN JOURNAL OF INFECTIOUS DISEASES AND TROPICAL MEDICINE)، vol. 8، no. 21، pp. 22–25، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/425028/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا