APA:
کپیفرودی، رستم، کاشی، ب.ع.، بابالار، مصباح، و لسانی، حسین. (1378). اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات و تغییرات فسفر و پتاسیم در سوخ و برگ ارقام پیاز (Allium cepa L). علوم کشاورزی ایران، 30(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/425515/fa
Vancouver:
کپیفرودی رستم، کاشی ب.ع.، بابالار مصباح، لسانی حسین. اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات و تغییرات فسفر و پتاسیم در سوخ و برگ ارقام پیاز (Allium cepa L). علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1378؛30(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/425515/fa
IEEE:
کپیرستم فرودی، ب.ع. کاشی، مصباح بابالار، و حسین لسانی، “اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات و تغییرات فسفر و پتاسیم در سوخ و برگ ارقام پیاز (Allium cepa L)،” علوم کشاورزی ایران، vol. 30، no. 3، pp. 0–0، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/425515/fa