APA:
کپیرضویلر، ودود، و آخوندزاده بستی، افشین. (1377). مدل سازی تاثیرات حرارت, PH, سوربات پتاسیم, نمک و زمان نگهداری در احتمال رشد سالمونلا تیفی موریم در سیستم برات. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 53(4-3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/425906/fa
Vancouver:
کپیرضویلر ودود، آخوندزاده بستی افشین. مدل سازی تاثیرات حرارت, PH, سوربات پتاسیم, نمک و زمان نگهداری در احتمال رشد سالمونلا تیفی موریم در سیستم برات. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1377؛53(4-3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/425906/fa
IEEE:
کپیودود رضویلر، و افشین آخوندزاده بستی، “مدل سازی تاثیرات حرارت, PH, سوربات پتاسیم, نمک و زمان نگهداری در احتمال رشد سالمونلا تیفی موریم در سیستم برات،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 53، no. 4-3، pp. 0–0، 1377، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/425906/fa