APA:
کپیعزیزی، علی، الماسی، علی، و فخری، محمود. (1380). بررسی میزان ید نمک های طعام مصرفی در سطح شهر کرمانشاه (زمستان 1378). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، 5(2 (پیاپی 10))، 13-19. SID. https://sid.ir/paper/426628/fa
Vancouver:
کپیعزیزی علی، الماسی علی، فخری محمود. بررسی میزان ید نمک های طعام مصرفی در سطح شهر کرمانشاه (زمستان 1378). مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)[Internet]. 1380؛5(2 (پیاپی 10)):13-19. Available from: https://sid.ir/paper/426628/fa
IEEE:
کپیعلی عزیزی، علی الماسی، و محمود فخری، “بررسی میزان ید نمک های طعام مصرفی در سطح شهر کرمانشاه (زمستان 1378)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 10)، pp. 13–19، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426628/fa