مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,054
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های قلب وعروق

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 14

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 از حدود سی سال پیش اثرات مفید اسیدهای چرب امگا 3 دریایی بر قلب و عروق مورد توجه محققین قرار گرفته است.مطالعات اپیدمیولوژیک نشان دادند که مردم گرین لند با مصرف ماهی بالاتر نسبت به مردم دنیای غرب به میزان بسیار کمتری مبتلا به سکته قلبی می شوند. از آن زمان مطالعات بسیار متعددی از نوع اپیدمیولوژیک تا مطالعات کشت سلولی و مطالعات بر روی حیوانات و حتی کارآزمایی های بالینی انجام گرفته که نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا 3 نقش محافظت کننده بر روی قلب دارند. این اسیدهای چرب با حدود یک گرم در روز می توانند غشای میوکارد را پایدار کنند و نهایتا سبب کاهش آریتمی های خطرناک قلبی می شوند.این دسته از اسیدهای چرب علاوه بر کاهش بیماری عروق کرونر در مقادیر بالاتر (3 تا 5 گرم در روز) سبب کاهش تری گلیسرید و حتی کاهش خطر پانکراتیت حاد شوند.اثرات کاهنده بیماری های قلبی نه تنها در مردان بلکه در زنان در سنین مختلف دیده می شود و از این نظر مصرف ماهی در رژیم غذایی حداقل یک بار در هفته برای کاهش خطرات قلبی می تواند مفید باشد، به علاوه مصرف ماهی در (اسیدهای چرب امگا 3) در موارد دیگر هم تا حدی مفید است. هر چند که نحوه عملکرد این اسیدهای چرب از بعضی جنبه ها در پرده ابهام قرار دارد، به طور مختصر نتایج برخی از مطالعات در زمینه مکانیسم عمل ارائه خواهد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مستغنی، امیراحمد. (1380). نقش اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های قلب وعروق. طب جنوب، 4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا)، 14-14. SID. https://sid.ir/paper/426819/fa

    Vancouver: کپی

    مستغنی امیراحمد. نقش اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های قلب وعروق. طب جنوب[Internet]. 1380؛4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا):14-14. Available from: https://sid.ir/paper/426819/fa

    IEEE: کپی

    امیراحمد مستغنی، “نقش اسیدهای چرب امگا 3 در بیماری های قلب وعروق،” طب جنوب، vol. 4، no. ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا، pp. 14–14، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426819/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button