Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

279
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 2

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مصباح، م.، و یاوری، نسرین. (1). نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، 1(1)، 1-2. SID. https://sid.ir/paper/427343/fa

    Vancouver: کپی

    مصباح م.، یاوری نسرین. نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)[Internet]. 1؛1(1):1-2. Available from: https://sid.ir/paper/427343/fa

    IEEE: کپی

    م. مصباح، و نسرین یاوری، “نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای،” مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، vol. 1، no. 1، pp. 1–2، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/427343/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا