APA:
کپیمصباح، م.، و یاوری، نسرین. (1). نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، 1(1)، 1-2. SID. https://sid.ir/paper/427343/fa
Vancouver:
کپیمصباح م.، یاوری نسرین. نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)[Internet]. 1؛1(1):1-2. Available from: https://sid.ir/paper/427343/fa
IEEE:
کپیم. مصباح، و نسرین یاوری، “نتایج بررسی میزان تحمل به شوری در لاین های مختلف چغندر قند در شرایط گلخانه ای،” مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، vol. 1، no. 1، pp. 1–2، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/427343/fa