APA:
کپیعاصمی، ذات اله، و تقی زاده، محسن. (1386). ارزیابی قابلیت حقیقی هضم پروتئین (TPD) آرد گندم و مخلوط آرد گندم + سویا در مقایسه با پروتئین استاندارد کازئین. فیض، 11(2 (پی در پی 42))، 39-43. SID. https://sid.ir/paper/427656/fa
Vancouver:
کپیعاصمی ذات اله، تقی زاده محسن. ارزیابی قابلیت حقیقی هضم پروتئین (TPD) آرد گندم و مخلوط آرد گندم + سویا در مقایسه با پروتئین استاندارد کازئین. فیض[Internet]. 1386؛11(2 (پی در پی 42)):39-43. Available from: https://sid.ir/paper/427656/fa
IEEE:
کپیذات اله عاصمی، و محسن تقی زاده، “ارزیابی قابلیت حقیقی هضم پروتئین (TPD) آرد گندم و مخلوط آرد گندم + سویا در مقایسه با پروتئین استاندارد کازئین،” فیض، vol. 11، no. 2 (پی در پی 42)، pp. 39–43، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/427656/fa