مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

829
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

245
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) با گرمادهی متناوب

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 80

چکیده

 در این پژوهش رقم های ملس یزدی (میخوش) و ملس ساوه میوه انار از یک باغ تحقیقاتی وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی استان یزد تهیه گردید و پس از درجه بندی در دمای 1.5oC و رطوبت نسبی 85±3 درصد به مدت 4 ماه نگهداری گردید. میوه ها تحت تیمارهای مختلف هر 4, 2 و 6 هفته به مدت 12 ساعت با دمای 25oC در مقایسه با شاهد (بدون تیمار) گرمادهی شده و به انبار بازگردانده شدند. نتایج به دست آمده پس از 4 ماه انبارداری نشان داد که گرمادهی متناوب هر 4 و 6 هفته باعث کاهش خسارت سرمازدگی, پ.هاش (pH), پوسیدگی وافزایش اسید کل می شود. با این وجود تاثیری بر نشت الکترولیت, مواد جامد قابل حل و اسید اسکوربیک میوه ها پس از پایان انبارداری ندارد. گرمادهی هر 2 هفته باعث افزایش نشت یون و کاهش پوسیدگی می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میردهقان، سیدحسین، و راحمی، مجید. (1381). کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) با گرمادهی متناوب. علوم کشاورزی ایران، 33(1)، 75-80. SID. https://sid.ir/paper/429368/fa

    Vancouver: کپی

    میردهقان سیدحسین، راحمی مجید. کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) با گرمادهی متناوب. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(1):75-80. Available from: https://sid.ir/paper/429368/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسین میردهقان، و مجید راحمی، “کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) با گرمادهی متناوب،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 1، pp. 75–80، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429368/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button