مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

258
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و تعیین ویژگی های آنزیم پلی گالاکتروناز حاصل ازقارچ تترا کوکوسپوریوم

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

 در این تحقیق, 35 سویه قارچی از سبزی های فاسد شده جدا شد و برای استفاده از پلی گالاکترونیک اسید به عنوان تنها منبع کربن مورد غربال گری قرار گرفت. 25 نمونه جدا شده دارای فعالیت پلی گالاکتروناز بودند که در سنجش توسط پلیت با ایجاد یک منطقه شفاف قابل دیدن بود. سویه هایی که بیشترین تولید را داشتند, به وسیله اندازه گیری ناحیه شفاف تشکیل شده در اطراف کلنی هایی که با رنگ آمیزی اختصاصی رتنیوم رد, رنگ آمیزی شده بودند, قابل تشخیص بودند. قارچی که بیشترین خاصیت تولید آنزیم پلی گالاکتروناز را داشت, قارچ تتراکوکوسپوریوم بود که بر اساس ویژگی های مورفولوژیکی و میکروسکوپی شناسایی شد. کشت سویه انتخابی (سویه قارچی تتراکوکوسپوریوم) در محیط مایع انجام شد که در نتیجه مقدار زیادی آنزیم تولید گردید. بیشترین میزان تولید آنزیم, پس از گذشت 48 ساعت از کشت مایع می باشد. پلی گالاکتروناز تولید شده در pH برابر 5 و دمای 35 درجه سانتی گراد دارای حداکثر فعالیت می باشد.Mn2+ , Ag3+ و دترجنت های فعال سطحی مانند توین 20 و تریتون 100-X  فعالیت پلی گالاکتروناز را تا 37 درصد افزایش داده و EDTA  فعالیت آنزیم را به 125 درصد حد معمول می رساند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امین زاده، سعید، نادری منش، حسین، خواجه، خسرو، و صعودی، محمدرضا. (1). جداسازی و تعیین ویژگی های آنزیم پلی گالاکتروناز حاصل ازقارچ تترا کوکوسپوریوم. مجازی، 1(1)، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/429371/fa

    Vancouver: کپی

    امین زاده سعید، نادری منش حسین، خواجه خسرو، صعودی محمدرضا. جداسازی و تعیین ویژگی های آنزیم پلی گالاکتروناز حاصل ازقارچ تترا کوکوسپوریوم. مجازی[Internet]. 1؛1(1):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/429371/fa

    IEEE: کپی

    سعید امین زاده، حسین نادری منش، خسرو خواجه، و محمدرضا صعودی، “جداسازی و تعیین ویژگی های آنزیم پلی گالاکتروناز حاصل ازقارچ تترا کوکوسپوریوم،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 47–54، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429371/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button