مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

683
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

275
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزایش اسید آسکوربیک در رژیم غذایی کرم ابریشم (.Bombyx mori L)

صفحات

 صفحه شروع 805 | صفحه پایان 812

چکیده

 تاثیر افزایش اسید آسکوربیک به عنوان مکمل غذایی کرم ابریشم, با غلظتهای 2, 1 و 3 درصد در رژیم غذایی لاروهای سن چهارم و پنجم کرم ابریشم مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل با دو تیمار شاهد که در یکی از هیچ ماده ای بعنوان تیمار استفاده نشده بود و یک تیمار آب مقطر مقایسه گردید. لاروها تا سن چهارم از برگ توت تازه از واریته شین ایچه نویسه تغذیه می شدند و از آغاز سن چهارم تا پایان دوره لاروی روزانه یک نوبت از برگهای غنی شده با اسید آسکوربیک تغذیه می کردند. گروهی از لاروها فقط در سن پنجم لاروی تحت تیمار اسید آسکوربیک قرار گرفتند. برای غنی سازی, محلولهای تهیه شده بر روی برگها اسپری گردید. نتایج نشان داد که بسیاری از خصوصیات زیستی و اقتصادی حشرات از جمله وزن لاروی, وزن پیله, وزن قشر ابریشمی و شفیره اختلاف معنی داری با شاهد داشتند, و این افزایش در حشرات ماده بیش از حشرات نر بود. وزن لاروی با 13.7 درصد افزایش نسبت به شاهد بیشترین درصد افزایش وزن را در روز پنجم سن 5 لاروی در تیمار اسید آسکوربیک 2% نشان داد. این ترکیب توانست حداکثر %4.7 افزایش وزن در پیله های استحصالی ایجاد نماید. تعداد و وزن تخم ها نیز در اکثر پروانه ها در مقایسه با شاهد اختلاف معنی داری نشان داد, ولی بطور نسبی این غلظتها نه تنها باعث افزایش درصد تفریخ تخمها نشدند بلکه در برخی از تیمارها موجب کاهش آن گردیدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اعتباری، کیوان، و عبادی، رحیم. (1384). اثر افزایش اسید آسکوربیک در رژیم غذایی کرم ابریشم (.Bombyx mori L). علوم کشاورزی ایران، 36(4)، 805-812. SID. https://sid.ir/paper/429416/fa

    Vancouver: کپی

    اعتباری کیوان، عبادی رحیم. اثر افزایش اسید آسکوربیک در رژیم غذایی کرم ابریشم (.Bombyx mori L). علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(4):805-812. Available from: https://sid.ir/paper/429416/fa

    IEEE: کپی

    کیوان اعتباری، و رحیم عبادی، “اثر افزایش اسید آسکوربیک در رژیم غذایی کرم ابریشم (.Bombyx mori L)،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 4، pp. 805–812، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429416/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button