مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,684
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مراحل رشد و نمو جنینی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 42

چکیده

 مراحل تکامل و رشد و نمو جنینی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) بر حسب وضعیت دمایی زمان تکثیر مصنوعی ماهیان دریایی در دو میانگین دمایی 20±1 و 23±1 درجه سانتیگراد مورد مطالعه قرار گرفت. میانگین قطر تخم در ابتدای لقاح 739.35±0.0081 میکرون و در زمان تفریخ نهایی 792.36±0.0095 میکرون و به طور کلی میانگین قطر تخم از مرحله تخم لقاح یافته تا زمان تفریخ تخم 763.49±0.0016 میکرون محاسبه شد. میانگین قطر تخم در مرحله مورولا 751.81±0.0064 میکرون, در مرحله نورولا 767.55±0.0074 میکرون, در مرحله ظهور قلب 779.97±0.0084 میکرون و در مرحله افزایش رنگدانه ها 780.84±0.0086 میکرون ثبت شد. طول مدت انکوباسیون تخم و تکامل جنین این ماهی نیز در دمای 20±1 درجه سانتیگراد 31 ساعت و 15 دقیقه و در دمای 23±1 درجه سانتیگراد 26 ساعت و 15 دقیقه ثبت گردید. از مرحله لقاح تخم تا مرحله تفریخ, 20 مرحله, شامل مراحل تکامل جنینی ماهی شانک زرد باله و نیز مرحله رهاسازی پوسته در شرایط انکوباسیون شناسایی گردید. بنظر می رسد درجه حرارت آب یک عامل محیطی موثر بر روند تکامل جنینی درماهی شانک زرد باله است. بطوریکه تفریخ تخم در دمای 20±1 درجه سانتیگراد 5 ساعت دیرتر از دمای 23±1 درجه سانتیگراد صورت می پذیرد, اگر چه در تعداد و مشخصات مراحل رشد و نمو جنینی این گونه بدنبال تغییر دما تفاوتی ایجاد نشد. لذا هر گونه برنامه ریزی در امر مدیریت تکثیر مصنوعی این گونه اقتصادی, مسلما بر ارتقای کمی و کیفی فرآیند تولید آن اثر گذار خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهمنی، محمود، سروی غیاث آبادی، فروغ، کاظمی، رضوان اله، و سروی غیاث آبادی، احسان. (1388). مطالعه مراحل رشد و نمو جنینی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 18(1)، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/4298/fa

    Vancouver: کپی

    بهمنی محمود، سروی غیاث آبادی فروغ، کاظمی رضوان اله، سروی غیاث آبادی احسان. مطالعه مراحل رشد و نمو جنینی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛18(1):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/4298/fa

    IEEE: کپی

    محمود بهمنی، فروغ سروی غیاث آبادی، رضوان اله کاظمی، و احسان سروی غیاث آبادی، “مطالعه مراحل رشد و نمو جنینی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 18، no. 1، pp. 33–42، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4298/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button