APA:
کپیسلاجقه، فرشته، و معینی، سهراب. (1381). مطالعه عوامل مختلف در ایجاد شرایط بهینه جهت کاربرد گل محمدی در تهیه مربا. علوم کشاورزی ایران، 33(3)، 413-420. SID. https://sid.ir/paper/429950/fa
Vancouver:
کپیسلاجقه فرشته، معینی سهراب. مطالعه عوامل مختلف در ایجاد شرایط بهینه جهت کاربرد گل محمدی در تهیه مربا. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(3):413-420. Available from: https://sid.ir/paper/429950/fa
IEEE:
کپیفرشته سلاجقه، و سهراب معینی، “مطالعه عوامل مختلف در ایجاد شرایط بهینه جهت کاربرد گل محمدی در تهیه مربا،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 3، pp. 413–420، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429950/fa