مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 273 | صفحه پایان 280

چکیده

 بمنظور بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در جیره جوجه های گوشتی, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل با دو متغیر سطوح جایگزینی (75, 50, 25, 0 و 100 درصد جایگزینی پروتئین پودر ماهی با پودر خون) و سن اعمال تیمار (1 تا 56 روزگی و 21 تا 56 روزگی) اجرا شد. میزان پودر ماهی در جیره مراحل آغازین, رشد و پایانی به ترتیب 5, 7 و 3 درصد درنظر گرفته شد. شاخصهای مورد سنجش شامل اضافه وزن, مصرف غذا, ضریب تبدیل غذا, نسبت افزایش وزن به پروتئین مصرف شده, ترکیب شیمیایی لاشه و هزینه غذای مصرفی به ازای هر کیلوگرم اضافه وزن بودند. نتایج نشان داد که بیشترین مصرف غذا در سطح 25 درصد جایگزینی بود که با سایر تیمارها اختلاف معنی دار (P<0.05) داشت. افزایش سطح جایگزینی تا 75 درصـد, باعث اختلاف معنی دار (P>0.05) در میانگین اضافه وزن جوجه ها نشد, ولی در 100 درصد جایگزینی بطور معنی داری (P<0.05) میانگین اضافه وزن کاهش یافت. افزایش جایگزینی در سطوح 50 و 75 درصد باعث بهبود ضریب تبدیل و نسبت افزایش وزن به پروتئین مصرف شده گردید. اثر متقابل سطح جایگزینی و سن اعمال تیمار بر ضریب تبدیل غذا معنی دار بود. بطوریکه بهترین ضریب تبدیل غذا و کمترین هزینه غذای مصرفی به ازای هر کیلوگرم اضافه وزن در تیمار 50 درصد جایگزینی از روز اول مشاهده شد و هزینه غذای مصرفی به ازای هر کیلوگرم اضافه وزن در مقایسه با جیره شاهد 265 ریال کاهش یافت و این کاهش از نظر آماری معنی دار (P<0.05) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نبی زاده، علی، نصیری مقدم، حسن، و افتخاری شاهرودی، فریدون. (1384). بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 36(2)، 273-280. SID. https://sid.ir/paper/429972/fa

    Vancouver: کپی

    نبی زاده علی، نصیری مقدم حسن، افتخاری شاهرودی فریدون. بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(2):273-280. Available from: https://sid.ir/paper/429972/fa

    IEEE: کپی

    علی نبی زاده، حسن نصیری مقدم، و فریدون افتخاری شاهرودی، “بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودر ماهی توسط پودر خون در عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 2، pp. 273–280، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429972/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button