Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

774
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

229
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه

صفحات

 صفحه شروع 1207 | صفحه پایان 1214

چکیده

 در این تحقیق ابتدا میزان پروتئین کل و ذخیره ای , اسیدهای چرب , اندیس ید و اندیس صابونی به ترتیب به وسیله متدهای کجلدال, الکتروفورز , گاز کروماتوگرافی و روش های شیمیایی در دانه چند رقم از گیاهان گونه کانولا تعیین گردید و سپس با توجه به نتایج بدست آمده و با استفاده از روش های آماری چند متغیره ارقام مورد مطالعه از لحاظ شیمیوتاکسونومی بررسی و مقایسه شدند. نتایج به دست آمده بالاترین درصد پروتئین را در رقم هیولا 28.53) 308 درصد) و پایین ترین میزان آن را در رقم طلایه ( 20.34 درصد ) نشان می دهد. همچنین 5 اسید چرب مهم آن شامل اسید پالمیتیک , اسید استئاریک , اسید اولئیک , اسید لینولئیک و اسید لینولنیک در هر 8 رقم از گونه کانولامشاهده گردید . در بررسی بیوشیمیایی روغن دانه ها , اندیس صابونی با روش تیترمتری و اندیس ید با روش هانوس اندازه گیری گـردید . رقم سرز با عدد صابونی 155.83 و رقم الویس با اندیس ید 50.25 به ترتیب بالاترین مقادیر این دو فاکتور را به خود اختصاص دادند . همچنین تفکیک و جداسازی نوارهای پروتئین ذخیره ای دانه طبق روش لاملی و با استفاده از سیستم الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید سدیــم دودسیل سولفات انجام گرفت . نمودار دندانه ای مبتنی بر 28 باند پروتئینی و بر اساس ماتریس تشابه و درصد تشابه فاصله ژنتیکی ارقام را به خوبی نشان می دهد . فاصله ژنتیکی ارقام بر اساس اسیدهای چرب نیز مورد بررسی قرار گرفت که ارقام مورد مطالعه گونه کانولا را در 5 کلاس گروه بندی کرد .

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

خیامی، مسعود، حیدری، رضا، و ریگازاده، طیبه. (1384). رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه. علوم کشاورزی ایران، 36(5)، 1207-1214. SID. https://sid.ir/paper/430305/fa

Vancouver: کپی

خیامی مسعود، حیدری رضا، ریگازاده طیبه. رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(5):1207-1214. Available from: https://sid.ir/paper/430305/fa

IEEE: کپی

مسعود خیامی، رضا حیدری، و طیبه ریگازاده، “رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 5، pp. 1207–1214، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/430305/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا