مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

942
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 20

چکیده

 در این پژوهش ترکیب های ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (Holothuria sp.) جمع آوری شده از سواحل بندرلنگه, با استفاده از روش Bligh & Dyer استخراج شد. استخراج مواد طبیعی ناقطبی موجود ابتدا بوسیله نرمال هگزان و سپس ترکیبات نیمه قطبی با استفاده از دی اتیل اتر انجام شد. پس از تغلیظ شدن, نمونه های تهیه شده به دستگاه گاز کروماتوگرافی مجهز به طیف سنج جرمی (GC/MS) تزریق شد و طیف های جرمی بدست آمد. با استفاده از مراجع (Eight peak) و محاسبه اندیس کواتس (KI) و مطابقت آنها با اندیسهای کواتس استاندارد, ترکیبات موجود در فازهای هگزانی واتری شناسایی گردید. براساس نتایج بدست آمده , در فاز هگزانی بافت خیار دریایی 9 ماده شامل: -2 اکتانول 5.23) درصد), -5 متیل -2 هگزانول 8.05) درصد), -2 نونانول 2.50) درصد), -2 دکامتیل سیکلوهگزاسیلوکسان 2.09) درصد), -3 هیدروکسی استئاریک اسید 1.66) درصد), متیل آرچیدونات 20.65) درصد), 1 و 4 و 8, -2 دکاتری ان 21.71) درصد), اولئیک اسید 30.27) درصد), -2-1 دکانول 2.52) درصد) و همچنین در فاز اتری آن, 7 ماده شامل: تترادکان 0.63) درصد), پالمیت اولئیک اسید 1.23) درصد), پالمیتیک اسید 1.63) درصد), اولئیک اسید 40.31) درصد), استئاریک اسید 3.40) درصد), متیل آرچیدنات 28.62) درصد) و 1 و -2 بنزن دی کربوکسیلیک اسید 2.17) درصد) شناسایی گردید در هر دو فاز بیشترین درصد را اولئیک اسید بخود اختصاص داده است. بررسی اثر آنتی اکسیدانی نیز به روش SIO و توسط دستگاه Rancimat انجام گرفت, که در بررسی انجام شده هیچگونه اثر آنتی اکسیدانی در ترکیبات مورد نظر دیده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسماعیلی، اکبر، شاه نقی، نرگس، روستاییان، عبدالحسین، اشجع اردلان، آریا، و بهمئی، منوچهر. (1388). شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 18(1)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/4309/fa

    Vancouver: کپی

    اسماعیلی اکبر، شاه نقی نرگس، روستاییان عبدالحسین، اشجع اردلان آریا، بهمئی منوچهر. شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛18(1):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/4309/fa

    IEEE: کپی

    اکبر اسماعیلی، نرگس شاه نقی، عبدالحسین روستاییان، آریا اشجع اردلان، و منوچهر بهمئی، “شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 18، no. 1، pp. 13–20، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4309/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا