APA:
کپیسماوی اوزی، ح.. (1378). بررسی و تعیین مناسب ترین روش تنک میوه در خرمای مرداسنگ. موسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری، -(-)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/431335/fa
Vancouver:
کپیسماوی اوزی ح.. بررسی و تعیین مناسب ترین روش تنک میوه در خرمای مرداسنگ. موسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری[Internet]. 1378؛-(-):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/431335/fa
IEEE:
کپیح. سماوی اوزی، “بررسی و تعیین مناسب ترین روش تنک میوه در خرمای مرداسنگ،” موسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری، vol. -، no. -، pp. 0–0، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431335/fa