Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

6,784
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید Ig-Y علیه هلیکوباکترپیلوری در زرده تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 60 | صفحه پایان 60

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 هلیکوباکترپیلوری از شایعترین عوامل گاستریت و تورم و زخم معده است و نقش اساسی در پیشرفت کارسینوم معده دارد. تاکنون تلاشهای فراوانی برای ارزیابی تعدادی از روشهای درمانی جهت ریشه کنی آلودگی با این باکتری صورت گرفته است. در درمانهای رایج کنونی، اغلب آنتی بیوتیک درمانی به کار می رود که گذشته از اثرات جانبی مضر آن، در 10 تا 15 درصد موارد با توجه به پیشرفت و توسعه مقاومت آنتی بیوتیکی، موفقیت آمیز نیست. روش محافظت افراد با استفاده از آنتی بادی ها به صورت غیرفعال، اخیرا مورد توجه محققین قرار گرفته است. نشان داده شده که مصرف خوراکی آنتی بادی های ضدباکتریایی و ضدویروسی از طریق جیره غذایی انسانها و حیوانات، در پیشگیری و درمان عفونتهای دستگاه گوارش موثر بوده است. زرده تخم مرغ می تواند به عنوان یک منبع ارزان قیمت آنتی بادی خوراکی مطرح باشد. در این مطالعه به منظور تولید Ig-Y علیه باکتری هلیکوباکترپیلوری در زرده تخم مرغ، سه قطعه مرغ تخمگذار (با سن متوسط 32 هفته)، ایمن شدند و دو هفته پس از آخرین تزریق از مرغها خونگیری به عمل آمد و تخم مرغهای آنها نیز به منظور استخراج زرده، جمع آوری شد و تیتر آنتی بادی در آنها در مقایسه با زمان قبل از تزریق، مورد ارزیابی قرار گرفت. جهت تعیین میزان تیتر آنتی بادی در زرده ابتدا طبق پروتکول های مشخص، فاز آبی در زرده از فاز چربی جدا شد و سپس با به کارگیری آزمون الیزای غیرمستقیم، توسط کیت الیزای طراحی شده در همین مطالعه، تیتر آنتی بادی در زمانهای قبل و بعد از ایمن سازی در زرده و سرم مرغها مشخص گردید. میزان OD نمونه های قبل و بعد از ایمن سازی توسط دستگاه قرائت کننده الیزا خوانده شد. در پایان، با به کارگیری آزمونهای آماری، اختلاف معنی داری در افزایش تیتر آنتی بادی زرده در مرغهای تحت مطالعه مورد تایید قرار گرفت (p<0.05). در ضمن ارتباط و همبستگی معنی داری بین میزان تیتر آنتی بادی علیه هلیکوباکترپیلوری در سرم و زرده تخم مرغ وجود داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی یزدی، حسن، خضرایی نیا، پروانه، طاهری، محمد، و سیاوشی، فریده. (1383). تولید Ig-Y علیه هلیکوباکترپیلوری در زرده تخم مرغ . گوارش، 9(1 (پیاپی 46))، 60-60. SID. https://sid.ir/paper/432140/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی یزدی حسن، خضرایی نیا پروانه، طاهری محمد، سیاوشی فریده. تولید Ig-Y علیه هلیکوباکترپیلوری در زرده تخم مرغ . گوارش[Internet]. 1383؛9(1 (پیاپی 46)):60-60. Available from: https://sid.ir/paper/432140/fa

    IEEE: کپی

    حسن شریفی یزدی، پروانه خضرایی نیا، محمد طاهری، و فریده سیاوشی، “تولید Ig-Y علیه هلیکوباکترپیلوری در زرده تخم مرغ ،” گوارش، vol. 9، no. 1 (پیاپی 46)، pp. 60–60، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/432140/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا