مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

887
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روش های کاربرد عناصر کم مصرف در ارتباط با عملکرد و کیفیت میوه انگور

صفحات

 صفحه شروع 180 | صفحه پایان 190

چکیده

 این آزمایش به منظور مقایسه روشهای مصرف عناصر کم مصرف در افزایش کمی و کیفی میوه انگور به عنوان مکمل طرح های مورد اجرا در ارتباط با تعیین اثرات این عناصر در سال زراعی 77-1376 در استان آذربایجان غربی به مدت یکسال به اجرا گذاشته شد. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با شش تیمار (هر تیمار شامل سه درختچه انگور رقم کشمشی بی دانه) در چهار تکرار بود. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از (1) شاهد (2) عرف باغدار (3) محلول پاشی فروت ست زمستانه با ازت, روی و بور (4) محلول پاشی با کود کامل میکرو (5) مصرف خاکی کودهای حاوی عناصر کم مصرف و پرمصرف (6) اعمال تمامی تیمارهای سوم, چهارم و پنجم. نتایج تجزیه آماری طرح نشان داد که تفاوت معنی داری بین تیمارها از نظر عملکرد میوه وجود داشته به طوری که بیشترین میزان عملکرد میوه در تیمار محلول پاشی معادل 32.02 کیلوگرم در تک بوته بود که نسبت به شاهد معادل 47.3 درصد افزایش نشان داد (α=0.05). همچنین اختلاف کاملا معنی داری بین تیمارها از نظر غلظت عناصر آهن, روی و مس در برگ وجود داشته است (α=0.01) و بیشترین غلظت این عناصر در برگ, در تیمارهای چهارم و ششم مشاهده گردید. اثر تیمارها بر میزان اسیدیته میوه نیز معنی دار بود بطوریکه در تیمار پنجم اسیدیته میوه به میزان ده درصد نسبت به شاهد کاهش یافت و این کاهش از نظر آماری در سطح پنج درصد معنی دار بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عزیزی، مجید، و ملکوتی، محمدجعفر. (1380). مقایسه روش های کاربرد عناصر کم مصرف در ارتباط با عملکرد و کیفیت میوه انگور. علوم خاک و آب، 15(2)، 180-190. SID. https://sid.ir/paper/432730/fa

Vancouver: کپی

عزیزی مجید، ملکوتی محمدجعفر. مقایسه روش های کاربرد عناصر کم مصرف در ارتباط با عملکرد و کیفیت میوه انگور. علوم خاک و آب[Internet]. 1380؛15(2):180-190. Available from: https://sid.ir/paper/432730/fa

IEEE: کپی

مجید عزیزی، و محمدجعفر ملکوتی، “مقایسه روش های کاربرد عناصر کم مصرف در ارتباط با عملکرد و کیفیت میوه انگور،” علوم خاک و آب، vol. 15، no. 2، pp. 180–190، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/432730/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button