مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,304
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

273
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته ، (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی، 2- تصادفی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

تری اسیل گلیسرول (TAG)Q3

چکیده

 مهمترین واریته های صادراتی پسته ایران, شامل: اوحدی, اکبری, کله قوچی, فندقی 48, فندقی ریز, احمد آقایی و بادامی زرند از مرکز تحقیقات پسته رفسنجان تهیه گردید. بعد از استخراج روغن به کمک حلال آلی و خالص سازی آن بوسیله ستون آلومینا, ترکیب کیفی و کمی اسیدهای چرب روغن توسط دستگاه گاز کروماتوگراف (GC) اندازه گیری گردید. گونه های مولکولی ساختارهای مختلف تری اسیل گلیسرول های موجود در روغن پسته با استفاده از تئوری توزیع 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی تعیین گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که اسیدهای چرب غیر اشباع در روغن پسته غالب می باشند. اسید چرب غالب اسید اولئیک 53-77.6) (O) درصد) و سایر اسیدهای چرب موجود, اسید لینولئیک 15.2-38.6) (L) درصد) و اسید پالمیتیک 7.1-8.6) (P) درصد) می باشند. بررسی آرایش اسیدهای چرب در ساختار اسیل گلیسرول ها نشان داد که آرایش های 21-32.3) OOO درصد) و 21.4-26.9) OOL, LOO درصد) فراوان ترین ساختارهای مولکولی در روغن پسته می باشند. در حالیکه در میان این آرایش ها ساختارهایی نظیر POP, PLL, LLP, PLP کمترین درصد را در مقایسه با تری اسیل گلیسرول های کل موجود در روغن پسته ایران به خود اختصاص می دهند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، نرجس، صفری، محمد، فاطمی، حسن، و حامدی، منوچهر. (1386). بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/434857/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی نرجس، صفری محمد، فاطمی حسن، حامدی منوچهر. بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/434857/fa

    IEEE: کپی

    نرجس محمدی، محمد صفری، حسن فاطمی، و منوچهر حامدی، “بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 1، pp. 0–0، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434857/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button