APA:
کپیمحمدی، نرجس، صفری، محمد، فاطمی، حسن، و حامدی، منوچهر. (1386). بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/434857/fa
Vancouver:
کپیمحمدی نرجس، صفری محمد، فاطمی حسن، حامدی منوچهر. بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/434857/fa
IEEE:
کپینرجس محمدی، محمد صفری، حسن فاطمی، و منوچهر حامدی، “بررسی توزیع مکانی سه اسید چرب عمده موجود در روغن هفت واریته مهم پسته , (Pistachio vera L., Anacardiaceae) بر مبنای تئوری 1 و 3- تصادفی, 2- تصادفی،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 1، pp. 0–0، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434857/fa