مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,150
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

419
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و کود مرغی روی صفات کمی و کیفی خیار پاییزه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 32

کلیدواژه

چکیده

 اثر مقادیر مختلف نیتروژن (0, 120, 150 و 180 کیلوگرم نیتروژن خالص) و 10 تن کود مرغی خشک در هکتار روی رشد و عملکرد خیار پاییزه رقم سوپردامینوس در منطقه دره شهر استان ایلام مورد بررسی قرار گرفت. برای اجرای این آزمایش از طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار استفاده شد.اثر تیمارها بر عملکرد کل, وزن محصول درجه یک, طول بوته, تعداد گره در بوته و وزن تر بوته ها در سطح آماری 1% معنی دار بود و حداکثر عملکرد به میزان 41.3 تن در هکتار در تیمار کود مرغی به دست آمد. در بین تیمارهای نیتروژن, تیمار 180 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار با عملکرد بیشتر بعد از تیمار کود مرغی قرار گرفت. اثر تیمارهای کودی روی طول و قطر میوه و نیز روی درصد ماده خشک میوه در مراحل مختلف اندازه گیری متفاوت بود. هم چنین هم بستگی مثبت و معنی داری بین عملکرد در بوته و صفات طول بوته, تعداد گره در بوته و وزن تر بوته به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشم آبادی، داوود، و کاشی، عبدالکریم. (1383). بررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و کود مرغی روی صفات کمی و کیفی خیار پاییزه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 8(2)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/435203/fa

    Vancouver: کپی

    هاشم آبادی داوود، کاشی عبدالکریم. بررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و کود مرغی روی صفات کمی و کیفی خیار پاییزه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1383؛8(2):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/435203/fa

    IEEE: کپی

    داوود هاشم آبادی، و عبدالکریم کاشی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و کود مرغی روی صفات کمی و کیفی خیار پاییزه،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 8، no. 2، pp. 25–32، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435203/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button