APA:
کپیعدالتیان، محمدرضا، مرتضوی، سیدعلی، حامدی، منوچهر، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1384). اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 9(4)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/435550/fa
Vancouver:
کپیعدالتیان محمدرضا، مرتضوی سیدعلی، حامدی منوچهر، مظاهری تهرانی مصطفی. اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1384؛9(4):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/435550/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا عدالتیان، سیدعلی مرتضوی، منوچهر حامدی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 9، no. 4، pp. 211–220، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435550/fa