مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

164
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته

صفحات

 صفحه شروع 211 | صفحه پایان 220

چکیده

 یکی از مهم ترین محصولات زراعی, گوجه فرنگی است. به طوری که شناخت دقیق و همه جانبه عوامل موثر بر تولید گوجه فرنگی و فرآورده های ضروری است چرا که تکنولوژی و تقاضا برای این محصول و فرآورده های آن در ایران و جهان رو به افزایش است. دراین بررسی باتوجه به تولید 3.7 میلیون تن گوجه فرنگی در ایران و این که بخش عمده ای از این محصولات تبدیل به رب گوجه فرنگی و محصولات مشابه می شود, تلاش گردید تا اثر واریته و زمان نگه داری بر روی ویژگی های شیمیایی رب حاصل از چهار واریته منتخب طرح ملی, کال جی ان 3, ارلی اوربانا وای, ارلی اوربانا 111, پتوارلی سی اچ در طی یک سال نگه داری در شرایط اتاق (دمای متوسط 25 درجه سانتی گراد) بررسی گردد و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شامل: بریکس, مواد جامد کل, مواد جامد نامحلول, اسیدیته, pH اندازه گیری شود. نتایج به دست آمده نشان داد که واریته های ارلی اوربانا 111 و پتوارلی سی اچ دارای بیشترین میزان ماده جامد کل و بالاترین میزان اسیدیته بودند. ضمن آن که واریته های پتوارلی سی اچ و ارلی اوربانا 111, دارای کمترین نوسانات و بیشترین ثبات بودند.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عدالتیان، محمدرضا، مرتضوی، سیدعلی، حامدی، منوچهر، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1384). اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 9(4)، 211-220. SID. https://sid.ir/paper/435550/fa

    Vancouver: کپی

    عدالتیان محمدرضا، مرتضوی سیدعلی، حامدی منوچهر، مظاهری تهرانی مصطفی. اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1384؛9(4):211-220. Available from: https://sid.ir/paper/435550/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا عدالتیان، سیدعلی مرتضوی، منوچهر حامدی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 9، no. 4، pp. 211–220، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435550/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button