APA:
کپیکرامت، جواد، و ملک، سعید. (1380). جدا کردن رنگ کاراملی از ملاس چغندرقند و بررسی ویژگی ها و کاربرد آن در صنایع غذایی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(1)، 175-187. SID. https://sid.ir/paper/435562/fa
Vancouver:
کپیکرامت جواد، ملک سعید. جدا کردن رنگ کاراملی از ملاس چغندرقند و بررسی ویژگی ها و کاربرد آن در صنایع غذایی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(1):175-187. Available from: https://sid.ir/paper/435562/fa
IEEE:
کپیجواد کرامت، و سعید ملک، “جدا کردن رنگ کاراملی از ملاس چغندرقند و بررسی ویژگی ها و کاربرد آن در صنایع غذایی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 1، pp. 175–187، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435562/fa