مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

375
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

581
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 124

چکیده

پروبیوتیک ها در بعد وسیعی در آبزی پروری نوین استفاده می شوند. این تحقیق با هدف بررسی تأثیر بکارگیری پروبیوتیک, گونه باسیلوس سوبتیلیس, بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان و تعیین میزان مطلوب مصرف این باکتری انجام شد. در این مطالعه تأثیر باسیلوس سوبتیلیس IS02 در غالب یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار آزمایشی شامل تیمار اول فاقد مکمل پروبیوتیک, تیمار دوم حاوی 106, تیمار سوم با 107 و تیمار چهارم باcfu/g 108 از باسیلوس سوبتیلیس در جیره غذایی به مدت 30 روز برروی برخی از شاخص های رشد (میزان و درصد افزایش وزن بدن, ضریب رشد ویژه, ضریب تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئین, نسبت بازده چربی, ارزش تولیدی پروتئین, ارزش تولیدی چربی, ضریب چاقی, غذای دریافتی توسط ماهی, کارآیی تغذیه و شاخص رشد روزانه) بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از تحلیل واریانس یکطرفه و آزمون Bonferroni صورت گرفت. نتایج نشان داد تیمار چهار با غلظت cfu/g 108 تأثیر معنی داری (001/0 = p) بر افزایش ارزش تولیدی پروتئین(PPV) داشته است اما در سایر پارامترهای رشد تاثیر آماری معنی داری مشاهده نگردید (05/0 p>). نتایج این پژوهش می تواند کاربرد گسترده ای در بهبود تولید این گونه با ارزش و ایجاد دیدگاه های نوین در شرایط پرورشی و افزایش ارزش غذایی آن داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چوبکار، نسرین، کاکولکی، شاپور، صحرایی، فرشته، آقاجانی، عبدالرضا، رضایی منش، محیا، و محمدی، فروغ. (1397). بررسی تاثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(5 )، 115-124. SID. https://sid.ir/paper/4364/fa

    Vancouver: کپی

    چوبکار نسرین، کاکولکی شاپور، صحرایی فرشته، آقاجانی عبدالرضا، رضایی منش محیا، محمدی فروغ. بررسی تاثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل آلای رنگین کمان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(5 ):115-124. Available from: https://sid.ir/paper/4364/fa

    IEEE: کپی

    نسرین چوبکار، شاپور کاکولکی، فرشته صحرایی، عبدالرضا آقاجانی، محیا رضایی منش، و فروغ محمدی، “بررسی تاثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل آلای رنگین کمان،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 5 ، pp. 115–124، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4364/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button