مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,172
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

337
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد

صفحات

 صفحه شروع 955 | صفحه پایان 963

چکیده

 در این پژوهش, آبگیری اسمزی به عنوان پیش فرآیندی جهت تهیه خلال های سیب زمینی منجمد مورد استفاده قرار گرفت و اثر آن بر جذب روغن در محصول نهایی و کیفیت محصول از نظر رنگ, طعم و شکل ظاهری و بافت بررسی شد. نتایج آزمایش ها نشان داد که محلول 50 درصد شربت گلوکز و 5 درصد نمک کارایی بهتری نسبت به سایر محلول ها دارد و آبگیری مورد نظر (حدود 35 تا 40 درصد( را بطور مناسب ایجاد می کند. در این حالت جذب مواد محلول به داخل خلال ها بسیار کم بود که قسمت عمده آن را نمک تشکیل می داد. مقایسه این نمونه اسمزی با نمونه شاهد (اسمز نشده) نشان داد که فرآیند اسمز حدود 50 درصد جذب روغن را کاهش می دهد. نتایج آزمایش های حسی نشانگر این است که این نمونه از لحاظ طعم, رنگ و بافت نیز دارای کیفیت مناسبی می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آذرخش، نیما، و امام جمعه، زهرا. (1383). اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد. علوم کشاورزی ایران، 35(4)، 955-963. SID. https://sid.ir/paper/436451/fa

    Vancouver: کپی

    آذرخش نیما، امام جمعه زهرا. اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(4):955-963. Available from: https://sid.ir/paper/436451/fa

    IEEE: کپی

    نیما آذرخش، و زهرا امام جمعه، “اثر استفاده از فرآیند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 4، pp. 955–963، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436451/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button