مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی بر رشد میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی (30, 50 و 70 درصد) در جیره های غذایی حاوی 38 درصد پروتئین میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) در تانکهای 300 لیتری پلی اتیلن در مقایسه با یک جیره تجاری تولید داخل کشور مورد بررسی قرار گرفت. میانگین افزایش وزن بدن میگوها در پایان دوره در تیمار 1 (حاوی 30 درصد پروتئین گیاهی و 70 درصد پروتئین حیوانی) 0.06±5.89 گرم, در تیمار 2 (حاوی 50 درصد پروتئین گیاهی و 50 درصد پروتئین حیوانی) 0.25±6.22 گرم, در تیمار 3 (حاوی 70 درصد پروتئین گیاهی و 30 درصد پروتئین حیوانی) 0.24±6.19 گرم و در تیمار شاهد (حاوی20 درصد پروتئین گیاهی و80 درصد پروتئین حیوانی) 0.40±6.42 گرم بود. شاخصهای رشد شامل ضریب تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئینی, ضریب رشد ویژه, افزایش وزن روزانه و درصد بقا ناشی از تغذیه با جیره شاهد نسبت به سایر تیمارها مطلوبتر, ولی اختلاف معنی داری بین تیمار شاهد و سایر تیمارها (و حتی بین تیمارهای آزمایشی) مشاهده نگردید (P<0.05). همچنین درصد بهره وری از پروتئین خالص, در تیمار 1 بیش از سایر تیمارها بوده و دارای اختلاف معنی دار آماری می باشد (P<0.05). تولید در واحد سطح (برحسب گرم بر مترمربع) و درصد بازماندگی, در تیمار 1 کمتر از سایر تیمارها بوده و اختلاف معنی دار آماری با سایر تیمارها داشت (P<0.05). همچنین نتایج تحقیق نشان داد که, قابلیت میگوی پا سفید در استفاده از منابع پروتئین گیاهی (بویژه آرد سویا) مطلوب می باشد. در صورت استفاده از جیره های حاوی 50 درصد پروتئین گیاهی (با 22 درصد آرد سویا) و 70 درصد پروتئین گیاهی (با 41.72 درصد آرد سویا), نتایج کسب شده از نظر تاثیر بر شاخصهای رشد مطلوب و جهت کاهش هزینه های تولید میگو مناسب است. هزینه تولید 1 کیلوگرم غذا در تیمارهای 1, 2 و 3 بترتیب به میزان 83.3 درصد, 68.3 درصد و 53.3 درصد هزینه تولید یک کیلوگرم غذای شاهد می باشد. کمتر بودن قابل توجه هزینه تولید غذا, در تیمارهای 2 و 3 نسبت به تیمار شاهد از جنبه کاهش هزینه های تولید میگو بسیار حایز اهمیت است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی واقعی، رضا، متین فر، عباس، اسدی سامانی، نادر، فقیه، غلامحسین، و قربانی، رسول. (1387). بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی بر رشد میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/436477/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی واقعی رضا، متین فر عباس، اسدی سامانی نادر، فقیه غلامحسین، قربانی رسول. بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی بر رشد میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/436477/fa

    IEEE: کپی

    رضا قربانی واقعی، عباس متین فر، نادر اسدی سامانی، غلامحسین فقیه، و رسول قربانی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی بر رشد میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 2، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436477/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button