Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

458
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 45

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در فصل صید سال 1379 گونه های ماهی خاویار ازون برونA.Stellatus  از صیدگاه های جنوب دریای مازندران صید و به مدت شش ماه در سردخانه شیلاتی نگهداری گردیدند. سپس از نمونه بافت آنها بصورت تازه، دو هفته پس از انجماد و نیز هر ماهه و بطور متناوب عمل استخراج چربی و استری کردن انجام گرفته، نمونه ها به دستگاه گاز- کروماتوگرافی جهت شناسایی و بررسی اسیدهای چرب بافت، تزریق شدند. میزان اسیدهای چرب غیر اشباع بویژه با زنجیره بلند(PUFA)  در ابزی فوق غالبیت داشته و اسیدهای چربی مانند:C22:6, C20:5, C18:1, C16:1 که همگی دارای بین یک تا شش پیوند دوگانه در زنجیره کربن- کربن خود هستند، بطور مشخصی فراوانی دارند. در این بین سری اسیدهای چرب غیر اشباع n-3 حضور بیشتری دارند. در طول دوره نگهداری در سردخانه نیز تغییراتی در میزان برخی اسیدهای چرب دیده شده است بطوریکه در سطح 5% قابل ملاحظه می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هدایتی فرد، مسعود، معینی، سهراب، یوسفیان، مهدی، کیوان، امین، غلامی پور، سلیمان، و شجاع، امیرهوشنگ. (1380). بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد. طب جنوب، 4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا)، 45-45. SID. https://sid.ir/paper/436945/fa

    Vancouver: کپی

    هدایتی فرد مسعود، معینی سهراب، یوسفیان مهدی، کیوان امین، غلامی پور سلیمان، شجاع امیرهوشنگ. بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد. طب جنوب[Internet]. 1380؛4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا):45-45. Available from: https://sid.ir/paper/436945/fa

    IEEE: کپی

    مسعود هدایتی فرد، سهراب معینی، مهدی یوسفیان، امین کیوان، سلیمان غلامی پور، و امیرهوشنگ شجاع، “بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد،” طب جنوب، vol. 4، no. ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا، pp. 45–45، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا