مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

464
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 45

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در فصل صید سال 1379 گونه های ماهی خاویار ازون برونA.Stellatus  از صیدگاه های جنوب دریای مازندران صید و به مدت شش ماه در سردخانه شیلاتی نگهداری گردیدند. سپس از نمونه بافت آنها بصورت تازه، دو هفته پس از انجماد و نیز هر ماهه و بطور متناوب عمل استخراج چربی و استری کردن انجام گرفته، نمونه ها به دستگاه گاز- کروماتوگرافی جهت شناسایی و بررسی اسیدهای چرب بافت، تزریق شدند. میزان اسیدهای چرب غیر اشباع بویژه با زنجیره بلند(PUFA)  در ابزی فوق غالبیت داشته و اسیدهای چربی مانند:C22:6, C20:5, C18:1, C16:1 که همگی دارای بین یک تا شش پیوند دوگانه در زنجیره کربن- کربن خود هستند، بطور مشخصی فراوانی دارند. در این بین سری اسیدهای چرب غیر اشباع n-3 حضور بیشتری دارند. در طول دوره نگهداری در سردخانه نیز تغییراتی در میزان برخی اسیدهای چرب دیده شده است بطوریکه در سطح 5% قابل ملاحظه می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هدایتی فرد، مسعود، معینی، سهراب، یوسفیان، مهدی، کیوان، امین، غلامی پور، سلیمان، و شجاع، امیرهوشنگ. (1380). بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد. طب جنوب، 4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا)، 45-45. SID. https://sid.ir/paper/436945/fa

    Vancouver: کپی

    هدایتی فرد مسعود، معینی سهراب، یوسفیان مهدی، کیوان امین، غلامی پور سلیمان، شجاع امیرهوشنگ. بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد. طب جنوب[Internet]. 1380؛4(ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا):45-45. Available from: https://sid.ir/paper/436945/fa

    IEEE: کپی

    مسعود هدایتی فرد، سهراب معینی، مهدی یوسفیان، امین کیوان، سلیمان غلامی پور، و امیرهوشنگ شجاع، “بررسی ترکیب اسیدهای چرب در ماهی ازون برون Acipenser Stellatus در شرایط تازه و منجمد،” طب جنوب، vol. 4، no. ویژه نامه کنگره سراسری طب و دریا، pp. 45–45، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/436945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button