مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

18,805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

@ مصرف ماهی و میزان فشار خون

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 82

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 نقش مصرف ماهی در کاهش بیماریهای عروق کرونر، مرگ ناگهانی قلبی و جلوگیری از سکته قلبی مجدد مشخص گردیده است، لذا پیشنهاد شده که حداقل یک بار مصرف ماهی در هفته در رژیم غذایی منظور گردد. اما پیرامون رابطه مصرف ماهی و میزان فشار خون مطالعه اپیدمیولوژیک جمعیتی تاکنون صورت نگرفته است. بنابراین برای مقایسه تعداد وعده های مصرف ماهی (یک وعده در برابر 3 وعده مصرف ماهی) با میزان فشار خون در سطح جمعیت، این مطالعه بر روی 1854 نفر (739 مرد و 1110 زن) از جمعیت بالای 19سال که فاقد سابقه فشار خون بالا، بیماریهای قلبی وعروقی و همچنین دارای BMI طبیعی بودند انجام گردید. نمونه گیری بروش خوشه ای (طبقه بندی شده) تصادفی صورت پذیرفت. میانگین فشار خون سیستولیک (122.46+14.20 میلیمتر جیوه) در کسانی که یک وعده ماهی درهفته مصرف می کردند با میانگین فشار خون سیستولیک (123.35+16.22 میلیمتر جیوه) در کسانی که 3 وعده ماهی در هفته مصرف می کردند تفاوتی نداشت(P>0.05)  میانگین فشار خون دیاستولیک برای هر دو گروه به ترتیب (79.65-/+8.23 و 78.76-/+8.91 میلی متر جیوه) بود که تفاوتی نداشت.(P>.05) چنانچه مصرف ماهی در تعدیل میزان فشار خون نقش داشته باشد، این مطالعه نشان می دهد که مصرف یک وعده ماهی در هفته، به مقدار کافی اسیدهای چرب امگا 3 را در اختیار بدن قرارداده و مصرف 3 وعده ماهی در هفته نقشی افزونتر از مصرف یک وعده آن، جهت تعدیل فشار خون ندارد از این رو تا قبل از اینکه مطالعات اپیدمیولوژیک جمعیتی و کارآزمایی های پیشگیرانه ارایه شود، پیشنهاد می شود که مردم به مصرف حداقل یک وعده ماهی در رژیم غذایی هفتگی یا مصرف 30 گرم ماهی در روز تشویق شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button