Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

18,367
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

@ مصرف ماهی و میزان فشار خون

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 82

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 نقش مصرف ماهی در کاهش بیماریهای عروق کرونر، مرگ ناگهانی قلبی و جلوگیری از سکته قلبی مجدد مشخص گردیده است، لذا پیشنهاد شده که حداقل یک بار مصرف ماهی در هفته در رژیم غذایی منظور گردد. اما پیرامون رابطه مصرف ماهی و میزان فشار خون مطالعه اپیدمیولوژیک جمعیتی تاکنون صورت نگرفته است. بنابراین برای مقایسه تعداد وعده های مصرف ماهی (یک وعده در برابر 3 وعده مصرف ماهی) با میزان فشار خون در سطح جمعیت، این مطالعه بر روی 1854 نفر (739 مرد و 1110 زن) از جمعیت بالای 19سال که فاقد سابقه فشار خون بالا، بیماریهای قلبی وعروقی و همچنین دارای BMI طبیعی بودند انجام گردید. نمونه گیری بروش خوشه ای (طبقه بندی شده) تصادفی صورت پذیرفت. میانگین فشار خون سیستولیک (122.46+14.20 میلیمتر جیوه) در کسانی که یک وعده ماهی درهفته مصرف می کردند با میانگین فشار خون سیستولیک (123.35+16.22 میلیمتر جیوه) در کسانی که 3 وعده ماهی در هفته مصرف می کردند تفاوتی نداشت(P>0.05)  میانگین فشار خون دیاستولیک برای هر دو گروه به ترتیب (79.65-/+8.23 و 78.76-/+8.91 میلی متر جیوه) بود که تفاوتی نداشت.(P>.05) چنانچه مصرف ماهی در تعدیل میزان فشار خون نقش داشته باشد، این مطالعه نشان می دهد که مصرف یک وعده ماهی در هفته، به مقدار کافی اسیدهای چرب امگا 3 را در اختیار بدن قرارداده و مصرف 3 وعده ماهی در هفته نقشی افزونتر از مصرف یک وعده آن، جهت تعدیل فشار خون ندارد از این رو تا قبل از اینکه مطالعات اپیدمیولوژیک جمعیتی و کارآزمایی های پیشگیرانه ارایه شود، پیشنهاد می شود که مردم به مصرف حداقل یک وعده ماهی در رژیم غذایی هفتگی یا مصرف 30 گرم ماهی در روز تشویق شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا