مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

213
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بازدارندگی ترکیب های ان - بوتیل، ان - هگزیل و ان - اکتیل دی تیوکاربامات و برخی اسیدی های خطی روی فعالیت آنزیم تایروزیناز قارچ خوراکی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 31

چکیده

 اثر بازدارندگی سه ترکیب ان - بوتیل (I), ان - هگزیل (II) و ان - اکتیل (III) دی تیوکاربامات روی دو فعالیت کاتکولازی و کرزولازی آنزیم تایروزیناز با منشا قارچ خوراکی مورد بررسی قرار گرفت. بازدارندگی این ترکیب ها در واکنش کاتکولازی از نوع مختلط بوده و ثابت بازدارندگی این ترکیب ها به ترتیب 9.4, 15.1 و 28.5 میکرومولار و مقدارهای فاکتور برهمکنش بین سوبسترا و بازدارنده (a) به ترتیب 2.8, 4.5 و 4.6 به دست آمد. عملکرد بخش کربوکسیلیک اسیدها روی فعالیت های کاتکولازی و کرزولازی آنزیم در مجاورت برخی از اسیدهای آلیفاتیک انجام گرفت. بیشترین فعالیت کاتکولازی آنزیم در مجاورت اسیدهای پیروییک, اکریلیک, پروپانوییک, 2- اکسوبوتانوییک و 2- اکسواکتانوییک به ترتیب در غلظت های 1, 1.25, 2, 2.2 و 3 میلی مولار به دست آمد. اسیدهای مذکور در واکنش های کرزولازی, اثر بازدارندگی از خود نشان دادند. پروپانوییک اسید دارای الگوی بازدارندگی ضد رقابتی است(K1=0.14) . اما در اسیدهای پیروییک, اکریلیک, 2- اکسوبوتانوییک و 2- اکسواکتانوییک اسید بازدارندگی از نوع رقابتی است. ثابت بازدارندگی (Ki) این چهار اسید به ترتیب 0.36, 0.75, 3.6 و 4.5 میلی مولار به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غیبی، نعمت اله، و صبوری، علی اکبر. (1388). بازدارندگی ترکیب های ان - بوتیل, ان - هگزیل و ان - اکتیل دی تیوکاربامات و برخی اسیدی های خطی روی فعالیت آنزیم تایروزیناز قارچ خوراکی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 28(3)، 17-31. SID. https://sid.ir/paper/438388/fa

    Vancouver: کپی

    غیبی نعمت اله، صبوری علی اکبر. بازدارندگی ترکیب های ان - بوتیل, ان - هگزیل و ان - اکتیل دی تیوکاربامات و برخی اسیدی های خطی روی فعالیت آنزیم تایروزیناز قارچ خوراکی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛28(3):17-31. Available from: https://sid.ir/paper/438388/fa

    IEEE: کپی

    نعمت اله غیبی، و علی اکبر صبوری، “بازدارندگی ترکیب های ان - بوتیل, ان - هگزیل و ان - اکتیل دی تیوکاربامات و برخی اسیدی های خطی روی فعالیت آنزیم تایروزیناز قارچ خوراکی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 28، no. 3، pp. 17–31، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/438388/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button