APA:
کپیمنزوی کرباسی راوری، ب.، و رضایی، ع.. (1369). برآورد قابلیت ترکیب پذیری و وراثت پذیری درصد پروتئین و خصوصیات مرتبط با آن در گندم پاییزه (Triticum aestivum L.). علوم کشاورزی ایران، 21(4-3)، 34-42. SID. https://sid.ir/paper/438716/fa
Vancouver:
کپیمنزوی کرباسی راوری ب.، رضایی ع.. برآورد قابلیت ترکیب پذیری و وراثت پذیری درصد پروتئین و خصوصیات مرتبط با آن در گندم پاییزه (Triticum aestivum L.). علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1369؛21(4-3):34-42. Available from: https://sid.ir/paper/438716/fa
IEEE:
کپیب. منزوی کرباسی راوری، و ع. رضایی، “برآورد قابلیت ترکیب پذیری و وراثت پذیری درصد پروتئین و خصوصیات مرتبط با آن در گندم پاییزه (Triticum aestivum L.)،” علوم کشاورزی ایران، vol. 21، no. 4-3، pp. 34–42، 1369، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/438716/fa