Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

363
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات کیفی علوفه 5 گونه مرتعی در مراحل مختلف فنولوژیکی

صفحات

 صفحه شروع 26 | صفحه پایان 37

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ترکان، جواد، و ارزانی، حسین. (1382). بررسی تغییرات کیفی علوفه 5 گونه مرتعی در مراحل مختلف فنولوژیکی. پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)، 3(1)، 26-37. SID. https://sid.ir/paper/440214/fa

    Vancouver: کپی

    ترکان جواد، ارزانی حسین. بررسی تغییرات کیفی علوفه 5 گونه مرتعی در مراحل مختلف فنولوژیکی. پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)[Internet]. 1382؛3(1):26-37. Available from: https://sid.ir/paper/440214/fa

    IEEE: کپی

    جواد ترکان، و حسین ارزانی، “بررسی تغییرات کیفی علوفه 5 گونه مرتعی در مراحل مختلف فنولوژیکی،” پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)، vol. 3، no. 1، pp. 26–37، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/440214/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا