APA:
کپییارمند، محمدسعید، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1384). اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری. علوم کشاورزی ایران، 36(3)، 591-602. SID. https://sid.ir/paper/441129/fa
Vancouver:
کپییارمند محمدسعید، سیدین اردبیلی سیدمهدی. اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(3):591-602. Available from: https://sid.ir/paper/441129/fa
IEEE:
کپیمحمدسعید یارمند، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 3، pp. 591–602، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441129/fa