مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

890
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

576
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر حرارت بر روی تکثیر مصنوعی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)

صفحات

 صفحه شروع 421 | صفحه پایان 426

چکیده

 درجه حرارت از عوامل موثر در تولید مثل ماهیان است. تاس ماهی ایرانی از ماهیان ارزشمند دریای خزر به شمار می رود و به صورت مصنوعی در مراکز تکثیر حاشیه جنوبی دریای خزر تکثیر می شود. از اسفند 1379 تا اردیبهشت1380 از 222 مولد تاس ماهی ایرانی نمونه برداری شد. این تعداد مولد شامل 178 نمونه ماده و 44 نمونه نر بودند که از حوضه جنوب شرقی دریای خزر برای بررسی تاثیر درجه حرارت بر روی درصد لقاح, مدت زمان رسیدگی مولدان و درصد جواب دهی مولدان به تزریق هیپوفیز صید شده بودند. برای بررسی این تغییرات, نمونه ها در3 گروه با درجه حرارت های متفاوت قرار گرفتند. تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله آنالیز واریانس و جدول توافقی نشان داد که تاثیر درجه حرارت بر روی درصد لقاح , مدت زمان رسیدگی مولدان و درصد جواب دهی آن ها به تزریق هیپوفیز معنی دار است (p<0.05). با توجه به نتایج تست دانکن بالاترین درصد لقاح در مولدان در درجه حرارت 18- 1/16 سانتی گراد مشاهده شد. با افزایش درجه حرارت مدت زمان رسیدگی مولدان و درصد جواب دهی مولدان به تزریق هیپوفیز کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی نجدگرامی، ابراهیم، و حاجی مرادلو، عبدالمجید. (1383). تاثیر حرارت بر روی تکثیر مصنوعی تاس ‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus). نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، 4(4-3)، 421-426. SID. https://sid.ir/paper/44134/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی نجدگرامی ابراهیم، حاجی مرادلو عبدالمجید. تاثیر حرارت بر روی تکثیر مصنوعی تاس ‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus). نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)[Internet]. 1383؛4(4-3):421-426. Available from: https://sid.ir/paper/44134/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم حسینی نجدگرامی، و عبدالمجید حاجی مرادلو، “تاثیر حرارت بر روی تکثیر مصنوعی تاس ‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus)،” نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، vol. 4، no. 4-3، pp. 421–426، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44134/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button