APA:
کپیتقی زاده، تهمینه، مرتضوی، سیدعلی، عزیزمحسنی، فرزانه، آذین، مهرداد، و حیدریان، محمد. (1388). استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/442053/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده تهمینه، مرتضوی سیدعلی، عزیزمحسنی فرزانه، آذین مهرداد، حیدریان محمد. استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(4):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/442053/fa
IEEE:
کپیتهمینه تقی زاده، سیدعلی مرتضوی، فرزانه عزیزمحسنی، مهرداد آذین، و محمد حیدریان، “استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 59–68، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442053/fa