مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

کلیدواژه

چکیده

 تعیین شرایط بهینه در هر فرآیندی از اتلاف وقت و انرژی جلوگیری کرده و موجب افزایش بهره وری آن می گردد. امروزه بدلیل مزایای فراوان محصولات سویا سعی می گردد روش اولیه تولید فرآورده های سویا از نظر طعم و بازدهی تولید, بهبود یابد. در این بررسی با استفاده از روش آماری تاگوچی تولید توفو از نظر وزن و طعم بهینه سازی گردید. فاکتورهای انتخاب شده نوع و مقدار ماده منعقدکننده, مقدار آب مصرفی در تولید شیر سویا و دمای انعقاد بودند. نتایج نشان داد مهمترین فاکتور در میزان بازدهی تولید و طعم توفو مقدار آب مصرفی است. بهترین بازدهی تولید مربوط به منعقدکنندهMgCl2  با 143 گرم توفو به ازای 100 گرم سویا بود و بهترین طعم مربوط به منعقدکننده MgCl2 با امتیاز 3, 7 از 5 امتیاز در روش هدونیک بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، تهمینه، مرتضوی، سیدعلی، عزیزمحسنی، فرزانه، آذین، مهرداد، و حیدریان، محمد. (1388). استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/442053/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده تهمینه، مرتضوی سیدعلی، عزیزمحسنی فرزانه، آذین مهرداد، حیدریان محمد. استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(4):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/442053/fa

    IEEE: کپی

    تهمینه تقی زاده، سیدعلی مرتضوی، فرزانه عزیزمحسنی، مهرداد آذین، و محمد حیدریان، “استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 59–68، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442053/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button