APA:
کپیمقتولی، م.، و چایی چی، محمدرضا. (1378). بررسی اثر شوری و نوع نمک بر تندش و رشد اولیه سورگوم. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 6(4)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/442457/fa
Vancouver:
کپیمقتولی م.، چایی چی محمدرضا. بررسی اثر شوری و نوع نمک بر تندش و رشد اولیه سورگوم. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1378؛6(4):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/442457/fa
IEEE:
کپیم. مقتولی، و محمدرضا چایی چی، “بررسی اثر شوری و نوع نمک بر تندش و رشد اولیه سورگوم،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 6، no. 4، pp. 33–40، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442457/fa