Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

525
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین گوارش پذیری و ویژگیهای تجزیه پذیری برخی مواد خوراکی به روشهای in vitro, in vivo, in situ

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 31

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، ا.، نیک خواه، علی، و فضایلی، حسن. (1378). تعیین گوارش پذیری و ویژگیهای تجزیه پذیری برخی مواد خوراکی به روشهای in vitro, in vivo, in situ. دانش کشاورزی، 9(3)، 17-31. SID. https://sid.ir/paper/442462/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده ا.، نیک خواه علی، فضایلی حسن. تعیین گوارش پذیری و ویژگیهای تجزیه پذیری برخی مواد خوراکی به روشهای in vitro, in vivo, in situ. دانش کشاورزی[Internet]. 1378؛9(3):17-31. Available from: https://sid.ir/paper/442462/fa

    IEEE: کپی

    ا. تقی زاده، علی نیک خواه، و حسن فضایلی، “تعیین گوارش پذیری و ویژگیهای تجزیه پذیری برخی مواد خوراکی به روشهای in vitro, in vivo, in situ،” دانش کشاورزی، vol. 9، no. 3، pp. 17–31، 1378، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا