مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

274
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 156

چکیده

 اتیلن موجب رشد, پیری زودرس و کاهش عمر انبارمانی سیب در مدت زمان نگهداری در انبار می شود. به منظور حذف اتیلن و افزایش عمر انبار مانی سیب, طراحی با استفاده از آزمایش های فاکتوریل در پایه کاملا تصادفی با 3 فاکتور و 3 تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی اجرا شد. عامل اول رقم سیب در سه سطح شامل ارقام گلدن دلیشس, رددلیسش و جاناتان, عامل دوم نوع بسته بندی در 5 سطح شامل جعبه های چوبی با پوشال های کاغذی, جعبه های پلاستیکی با پوشال های کاغذی, جعبه های پلاستیکی با پوشال های کاغذی آغشته به پرمنگنات پتاسیم, جعبه های پلاستیکی با شانه مخصوص میوه و جعبه های پلاستیکی با شانه مخصوص میوه و با توری حاوی پرمنگنات پتاسیم و عامل سوم زمان نگهداری در سردخانه به مدت 5 ماه است. در مدت زمان نگهداری بریکس, اسیدیته, pH, سفتی بافت و درصد افت وزنی میوه ها هر ماه یک بار تعیین شد. نتایج تجزیه آماری نشان می دهد که اثر رقم, نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر تمام عوامل کیفی تعیین شده معنی دار است. مقایسه میانگین ها حاکی است که بیشترین مقدار سفتی بافت و بریکس به ترتیب مربوط به رقم گلدن و رد و بیشترین مقدار اسیدیته و کمترین مقدار pH مربوط به رقم جاناتان است. در مدت زمان نگهداری نیز مقدار بریکس, pH و افت وزنی افزایش ولی مقدار اسیدیته و سفتی بافت کاهش می یابد. نتایج حاصل از بسته بندی نیز نشان می دهد که بیشترین افت وزنی, بیشترین مقدار فساد و کمترین مقدار سفتی بافت مربوط به جعبه های چوبی و کمترین افت وزنی, بیشترین مقدار سفتی بافت مربوط به جعبه های دارای شانه و جاذب اتیلن است. بنابراین استفاده از پرمنگنات پتاسیم از افت وزنی, فساد و کاهش سفتی بافت سیب در مدت زمان نگهداری میوه جلوگیری می کند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردی، شهین. (1384). تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 6(24)، 143-156. SID. https://sid.ir/paper/442663/fa

    Vancouver: کپی

    زمردی شهین. تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1384؛6(24):143-156. Available from: https://sid.ir/paper/442663/fa

    IEEE: کپی

    شهین زمردی، “تاثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت و عمر انبار مانی سه رقم سیب در سردخانه،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 6، no. 24، pp. 143–156، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442663/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button