APA:
کپیشاهدی باغ خندان، محمد، و منصوری، بیتا. (1379). بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 4(3)، 79-86. SID. https://sid.ir/paper/442760/fa
Vancouver:
کپیشاهدی باغ خندان محمد، منصوری بیتا. بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1379؛4(3):79-86. Available from: https://sid.ir/paper/442760/fa
IEEE:
کپیمحمد شاهدی باغ خندان، و بیتا منصوری، “بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 4، no. 3، pp. 79–86، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442760/fa