مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

856
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 86

چکیده

 ماکارونی یکی از تولیدات صنایع غذایی است که از دسته فرآورده های خمیر محسوب می گردد. فرآورده های خمیری معمولا از سمولینا تهیه می شوند. این آرد از آسیاب کردن گندم دوروم و یا گندم های سخت, تحت یک فرآیند خاص به دست می آید. در این تحقیق, برای بررسی تاثیر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی, سه رقم گندم دوروم, یاواروس, آلتار 84 و زردک انتخاب, و از هر رقم مقداری گندم جوانه زده تهیه شد. نمونه های جوانه زده هر رقم با نمونه های جوانه نزده همان رقم مخلوط شد تا سمولینا با سه دامنه عدد فالینگ 500-1000, 300-350 و 150-200 به دست آمد.با مطالعاتی که انجام شد, مشخص گردید که حضور فعال آنزیم آلفاآمیلاز در سمولینا باعث کاهش زمان پخت و رنگ ماکارونی تولیدی می شود. در صورتی که مقدر آنزیم کم باشد, مقدار مدول الاستیسیته و مقاومت شکنندگی ماکارونی افزایش می یابد. این تحقیق نشان داد تغییرات میزان آنزیم آلفاآمیلاز, بر رنگ سمولینا و میزان افت پخت ماکارونی تاثیر ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاهدی باغ خندان، محمد، و منصوری، بیتا. (1379). بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 4(3)، 79-86. SID. https://sid.ir/paper/442760/fa

    Vancouver: کپی

    شاهدی باغ خندان محمد، منصوری بیتا. بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1379؛4(3):79-86. Available from: https://sid.ir/paper/442760/fa

    IEEE: کپی

    محمد شاهدی باغ خندان، و بیتا منصوری، “بررسی اثر آنزیم آلفاآمیلاز بر کیفیت ماکارونی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 4، no. 3، pp. 79–86، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442760/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button