مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

703
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

491
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پروبیوتیک چند سویه (پریمالاک) بر عملکرد رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در بچه ماهیان سفید

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 103

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایمان پور، محمدرضا، و روحی، زهرا. (1394). اثر پروبیوتیک چند سویه (پریمالاک) بر عملکرد رشد, پارامترهای بیوشیمیایی خون, بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در بچه ماهیان سفید. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 24(2)، 95-103. SID. https://sid.ir/paper/4443/fa

    Vancouver: کپی

    ایمان پور محمدرضا، روحی زهرا. اثر پروبیوتیک چند سویه (پریمالاک) بر عملکرد رشد, پارامترهای بیوشیمیایی خون, بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در بچه ماهیان سفید. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1394؛24(2):95-103. Available from: https://sid.ir/paper/4443/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا ایمان پور، و زهرا روحی، “اثر پروبیوتیک چند سویه (پریمالاک) بر عملکرد رشد, پارامترهای بیوشیمیایی خون, بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در بچه ماهیان سفید،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 24، no. 2، pp. 95–103، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4443/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا