مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,050
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

203
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 76

چکیده

 امروزه سیب زمینی یکی از عمده ترین مواد غذایی مردم را تشکیل می دهد. مصرف سرانه آن در ایران روز به روز در حال افزایش است و از این رو تحقیق روی این ماده غذایی اهمیت ویژه ای دارد. در این تحقیق روی سه واریته عمده در استان خراسان به نامهای دیامانت, آئولا, و دراگا تحقیقی جامع اجرا شد. در قالب یک طرح آماری فاکتوری, ابتدا از یک منطقه تولید کننده سیب زمینی در شمال استان خراسان 36 مزرعه انتخاب و هر واریته از 12 مزرعه برداشت شد. آزمونهای میزان پروتئین, ماده خشک, نشاسته, قندهای کاهنده, خاکستر و وزن مخصوص اجرا و نتایج با نرم افزار SPSS 9.0 آنالیز شد. نتایج نشان داد که از میان سه واریته گفته شده در این طرح آئولا, با داشتن بیشترین میزان ماده خشک و نشاسته برای کاربرد در صنایع فرآوری مناسب تر است و از آن برای تهیه انواع چیپس, خلال, فرنچ فرایز و استخراج نشاسته می توان استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عین افشار، سودابه، و تاج الدین، بهجت. (1383). تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 5(21)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/444418/fa

    Vancouver: کپی

    عین افشار سودابه، تاج الدین بهجت. تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1383؛5(21):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/444418/fa

    IEEE: کپی

    سودابه عین افشار، و بهجت تاج الدین، “تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 5، no. 21، pp. 65–76، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/444418/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button