مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

157
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 16

چکیده

 در این تحقیق به منظور بررسی تاثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت انگور و کنترل بیماریهای انباری در سردخانه طرحی به صورت آزمایش فاکتوریل با پایه کاملا تصادفی با سه تکرار روی ارقام کلاهداری و کج انگوری به اجرا درآمد. ورقه های گریپ گارد حاوی 0, 4, 7 و 10 درصد محلول متابی سولفیت سدیم در دو ردیف, ته و وسط, جعبه ها قرار داده شدند. جعبه های تیمار شده به مدت 3 ماه در دمای صفر درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-95 درصد نگهداری شدند. هر ماه یک بار میزان آلودگی قارچی, پوسیدگی حبه ها, میزان کل مواد جامد قابل حل, اسید قابل تیتر, pH, درصد قند و درصد رطوبت و در پایان ماه سوم مقدار گوگرد باقیمانده, ویتامین ث, و خصوصیات ارگانولپتیکی اندازه گیری شد.نتایج آزمایشها نشان داد که درصد آلودگی قارچی و درصد پوسیدگی در اثر استفاده از ورقه های گریپ گارد کاهش می یابد. استفاده از این ورقه ها باعث تغییر در میزان مواد جامد قابل حل و کاهش اسید قابل تیتر می شود و از افزایش pH در مدت نگهداری جلوگیری می کند. میزان ویتامین ث در اثر افزایش غلظت محلول متابی سولفیت سدیم افزایش پیدا می کند. با توجه به نتایج حاصل, استفاده از ورقه هیا گریپ گارد حاوی 10 درصد محلول متابی سولفیت سدیم باعث حفظ بهتر خصوصیات کمی و کیفی انگور می شود. میزان باقیمانده دی اکسید گوگرد در پایان ماه سوم نگهداری در حد استاندارد بود و حفظ این خصوصیات در رقم کلاهداری خیلی بهتر از رقم کج انگوری مشاهده شد. نتایج استفاده از ورقه های گریپ گارد حاوی 7 درصد محلول متابی سولفیت سدیم در رده دوم قرار گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرایعی، پروین، شاه بک، محمدعلی، و مختاریان، علی. (1383). بررسی تاثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 5(20)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/444419/fa

    Vancouver: کپی

    شرایعی پروین، شاه بک محمدعلی، مختاریان علی. بررسی تاثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1383؛5(20):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/444419/fa

    IEEE: کپی

    پروین شرایعی، محمدعلی شاه بک، و علی مختاریان، “بررسی تاثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 5، no. 20، pp. 1–16، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/444419/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button