APA:
کپیعسکری ساری، ابوالفضل، متین فر، عباس، و عابدیان، عبدالحمید. (1387). آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(1)، 109-116. SID. https://sid.ir/paper/4452/fa
Vancouver:
کپیعسکری ساری ابوالفضل، متین فر عباس، عابدیان عبدالحمید. آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(1):109-116. Available from: https://sid.ir/paper/4452/fa
IEEE:
کپیابوالفضل عسکری ساری، عباس متین فر، و عبدالحمید عابدیان، “آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 1، pp. 109–116، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4452/fa