مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

965
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 116

چکیده

 این تحقیق در زمستان 1384 در ایستگاه بندرگاه پژوهشکده میگوی کشور در شهرستان بوشهر انجام شد. در این تحقیق میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei Boone 1931) با پنج جیره غذایی با سطوح پروتیین 20, 25, 30, 35 و 40 درصد در سه محدوده شوری 15 تا 17, 27 تا 30 و 40 تا 45 گرم در لیتر پرورش داده شد. پانزده تیمار آزمایشی, هر یک با 3 تکرار در 45 عدد تانک 300 لیتری استفاده شد. میانگین وزن اولیه میگوها حدود 2 گرم بود که به مدت 60 روز پرورش داده شدند. نتایج این بررسی نشان داد که میانگین رشد توده میگو در شوری 15 تا 17 قسمت در هزار 4.97گرم, در شوری 27 تا 30 قسمت در هزار 4.89 گرم و در شوری 40 تا 45 قسمت در هزار 3.48 گرم بود. رشد میگوها در شوری 15 تا 17 قسمت در هزار بالاتر از دو شوری دیگر بود که با رشد در تئوری 40 تا 45 قسمت در هزاراختلاف معنی داری داشت (P≤0.05). اما با رشد در شوری 27 تا 30 قسمت در هزار اختلاف معنی داری نداشت. میزان بقا در شوری 15 تا 17 قسمت در هزار کمتر ازدو شوری دیگر و برابر 97.3 درصد بود. میزان بقا در شوری 27 تا 30 قسمت در هزار و 40 تا 45 قسمت در هزار برابر 99.33 درصد بود. بالاترین رشد میگوها در جیره های مختلف مربوط به جیره 5 با 40 درصد پروتیین بود که اختلاف معنی داری با رشد در سایر جیره ها داشت (P≤0.05). هزینه جیره های مختلف غذایی برای تولید یک کیلوگرم میگو با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشت. میزان بقا نیز در جیره های مختلف پروتیینی با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری ساری، ابوالفضل، متین فر، عباس، و عابدیان، عبدالحمید. (1387). آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(1)، 109-116. SID. https://sid.ir/paper/4452/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری ساری ابوالفضل، متین فر عباس، عابدیان عبدالحمید. آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(1):109-116. Available from: https://sid.ir/paper/4452/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل عسکری ساری، عباس متین فر، و عبدالحمید عابدیان، “آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamei)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 1، pp. 109–116، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4452/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا