مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دانه های روغنی جیره بر غنی سازی گوشت یا اسیدهای چرب امگا3-، عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 158 | صفحه پایان 166

چکیده

 به منظور ارزیابی تاثیر بذر کتان (FS: Flaxseed) و کانولا (CS: canola seed) بر عملکرد, پروفیل اسید چرب گوشت, محتوای لیپیدی سرم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی علیه گلبول قرمز خون گوسفندی (SRBC: sheep red blood cell) آزمایشی به مدت 42 روز انجام گردید. تعداد 324 جوجه یک روزه به صورت تصادفی با شش جیره غذایی مختلف شامل C (گروه شاهد), (CS %7.5) CS1, (CS %15) CS2, CS-FS (مخلوط ‍CS %10 و (FS, (FS %7.5) FS1 و (FS %15) FS2 تغذیه شدند. جیره های حاوی بذر کتان و کانولا تاثیر منفی بر پارامترهای عملکردی داشتند, به طوریکه تغذیه با بذر روغنی منجر به کاهش معنی دار (P<0.01) افزایش وزن بدن و افزایش ضریب تبدیل غذایی نسبت به گروه شاهد گردید. با این حال میزان غذای مصرفی تفاوت معنی داری بین گروه های آزمایشی نداشت (P>0.05). افزودن بذر کتان و بذر کانولا منجر به افزایش معنی داری در محتوای اسید چرب امگا3- به فرم اسید لینولنیک و کاهش در غلظت اسید آراشیدونیک و نسبت بین اسید چرب امگا6- به امگا3- گردید (P<0.01). محتوای لیپیدی سرم و تیتر آنتی بادی علیه SRBC تحت تاثیر جیره های غذایی قرار نگرفت (P>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کامران آزاد، سمیه، رحیمی، شعبان، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1388). تاثیر دانه های روغنی جیره بر غنی سازی گوشت یا اسیدهای چرب امگا3-, عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 10(2 (مسلسل 27))، 158-166. SID. https://sid.ir/paper/445212/fa

    Vancouver: کپی

    کامران آزاد سمیه، رحیمی شعبان، کریمی ترشیزی محمدامیر. تاثیر دانه های روغنی جیره بر غنی سازی گوشت یا اسیدهای چرب امگا3-, عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1388؛10(2 (مسلسل 27)):158-166. Available from: https://sid.ir/paper/445212/fa

    IEEE: کپی

    سمیه کامران آزاد، شعبان رحیمی، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “تاثیر دانه های روغنی جیره بر غنی سازی گوشت یا اسیدهای چرب امگا3-, عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 10، no. 2 (مسلسل 27)، pp. 158–166، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445212/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button