مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

444
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)

صفحات

 صفحه شروع 393 | صفحه پایان 397

چکیده

 این پژوهش به مدت 7 ماه در منطقه دیکجه گنبد در استان گلستان صورت پذیرفت و طی آن ارتباط میان اسیدهای چرب ماهی کپور معمولی با میانگین وزن (93/136±705 گرم) و طول (06/2±92/27 سانتی متر) در 15 استخر 10 هکتاری بررسی و مقدار اسیدهای چرب نیز تعیین گردید. میزان دکوزاهگزانوییک اسید (47/4,44/0), ایکوزاپنتانوئیک اسید (62/3,16/0), اسید آراشیدونیک (61/4,23/1), اسید لینولئیک (48/23,56/6) و اسید لینولنیک (03/4,85/1) میلی گرم به ازای هر گرم وزن خشک اندازه گیری شد. مجموع اسیدهای چرب غیراشباع امگا,3 و امگا,6 به ترتیب 15/5 و 91/20, نسبت DHA/EPA,1/61  و مجموع اسیدهای چرب اشباع 52/23 (میلی گرم به ازای هر گرم وزن خشک) محاسبه گردید. با توجه به آماره پیرسون بین 6 C18:2n,با 6(P<0.01) C20:4n, بینC20:4n ,6 با EPA و (P<0.01) DHA و بین EPA با (P<0.01) DHA ارتباط معنی داری مشاهده شد, بنابراین می توان نتیجه گرفت که اسیدهای چرب بر یکدیگر تاثیرگذار می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایمان پور، محمدرضا، کردجزی، معظمه، و شعبان پور، بهاره. (1388). ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 393-397. SID. https://sid.ir/paper/445956/fa

    Vancouver: کپی

    ایمان پور محمدرضا، کردجزی معظمه، شعبان پور بهاره. ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):393-397. Available from: https://sid.ir/paper/445956/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا ایمان پور، معظمه کردجزی، و بهاره شعبان پور، “ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 393–397، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445956/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button