APA:
کپیایمان پور، محمدرضا، کردجزی، معظمه، و شعبان پور، بهاره. (1388). ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 393-397. SID. https://sid.ir/paper/445956/fa
Vancouver:
کپیایمان پور محمدرضا، کردجزی معظمه، شعبان پور بهاره. ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):393-397. Available from: https://sid.ir/paper/445956/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا ایمان پور، معظمه کردجزی، و بهاره شعبان پور، “ترکیب اسیدهای چرب موجود در لاشه ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio Linneaus 1758)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 393–397، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445956/fa