APA:
کپییاسمنی فریمانی، تکتم، خمیری، مرتضی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1388). بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 423-429. SID. https://sid.ir/paper/445958/fa
Vancouver:
کپییاسمنی فریمانی تکتم، خمیری مرتضی، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):423-429. Available from: https://sid.ir/paper/445958/fa
IEEE:
کپیتکتم یاسمنی فریمانی، مرتضی خمیری، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 423–429، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445958/fa