Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

902
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 423 | صفحه پایان 429

چکیده

 پری بیوتیک ها, ترکیبات غذایی غیرقابل هضمی هستند که با تحریک انتخابی رشد یا فعالیت یک یا تعدادی از باکتری ها درروده, اثرات مفیدی را در میزبان به جای می گذارند. فرآورده های پروبیوتیک, در صورتی که در مقادیر مناسبی مصرف شوند, با بهبود میکروفلور داخلی بدن به طور موثری از نظر تغذیه ای و تامین سلامت بر میزبان اثر می گذارند. مصرف فرآورده های سین بیوتیک (حضور هم زمان پروبیوتیک و پری بیوتیک) اثرات سودمندتری بر سلامت مصرف کننده دارد. در این مطالعه, اثر جایگزینی شیر سویا با شیر معمولی (حاوی ترکیبات پری بایوتیک) در 3 سطح 0, 30 و 50 درصد (وزنی/ وزنی) بر بقای Lactobacillus Acidophilus در طی 6 هفته نگهداری بررسی شد. بررسی آماری نتایج نشان داد که جایگزینی شیر سویا سبب افزایش معنی دار در تعداد باکتری های پروبیوتیک زنده در مقایسه با نمونه شاهد گردید (P<0.05) و امتیاز طعم نمونه ها با افزایش درصد شیر سویا کاهش یافت. به طورکلی, در تمام نمونه ها با گذشت زمان نگهداری, تعداد باکتری های پروبایوتیک زنده,pH و مطلوبیت طعم کاهش و اسیدیته افزایش یافت. کلیه نمونه های دارای شیر سویا, در پایان دوره نگهداری کمترین تعداد باکتری های پروبایوتیک(log CFU/g 6) , طبق استاندارد FIL/IDF برای محصولات پروبایوتیک را داشتند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یاسمنی فریمانی، تکتم، خمیری، مرتضی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1388). بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 423-429. SID. https://sid.ir/paper/445958/fa

    Vancouver: کپی

    یاسمنی فریمانی تکتم، خمیری مرتضی، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):423-429. Available from: https://sid.ir/paper/445958/fa

    IEEE: کپی

    تکتم یاسمنی فریمانی، مرتضی خمیری، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 423–429، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/445958/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا