مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

847
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره روغنی بره موم بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 به منظور تعیین اثر سطوح مختلف بره موم بر عملکرد جوجه های گوشتی, آزمایشی با 360 قطعه جوجه یک روزه گوشتی تجارتی (آرین), در چارچوب یک طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. در جیره غذایی میزان 0, 50, 100, 150, 200, 250 میلیگرم بره موم در کیلوگرم خوراک مقایسه گردید. در طی 37 روز دوره آزمایش, مصرف خوراک,اضافه وزن و ضریب تبدیل غذایی بطور روزانه و در کل دوره اندازه گیری و داده ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان مصرف خوراک با سطح 250 میلیگرم بره موم در هفته های چهارم و پنجم به ترتیب 145.75 و 185.25 گرم/جوجه روز بوده و اختلاف معنی داری (p<0.05) با گروه شاهد (135.75 و 156 گرم/ جوجه/ روز) بوجود آورده است. مصرف خوراک در کل دوره آزمایش نیز تحت تاثیر بره موم جیره غذایی با سطح 250 میلیگرم بره موم قرار گرفته و افزایش یافت. بیشترین اضافه وزن روزانه جوجه ها در سطح 250 میلیگرم بره موم در خوراک مشاهده گردید و در هفته های اول ,دوم, چهارم, و پنجم آزمایش اختلاف معنی داری (P<0.05) با گروه شاهد داشته و به ترتیب 26.71, 41.71, 73.86, 92.85 گرم/ جوجه/ روز بوده است. اضافه وزن در کل دوره آزمایش نیز بین گروه شاهد و سطح 250 میلیگرم بره موم در کیلو گرم خوراک, اختلاف معنی دار (P<0.05) داشته است. با افزایش میزان بره موم در جیره غذایی, ضریب تبدیل بطور معنی داری (P<0.05) کاهش یافته و میزان آن از 1.56 و 1.79 به 1.34 و 1.53 گرم خوراک/ گرم اضافه وزن بین گروه شاهد و سطح 250 میلیگرم بره موم به ترتیب در هفته های اول و دوم رسیده است. در کل دوره پرورش نیز با افزایش سطح بره موم, ضریب تبدیل غذایی بطور معنی داری (P<0.05) کاهش یافته است. نتایج این پژوهش نشان داد که مصرف بره موم موجب بهبود در عملکرد جوجه ها شده و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی توصیه میشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حقیقیان رودسری، محمود، مهدی زاده تکلیمی، سیدمظفر، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، لطف الهیان، هوشنگ، موسوی، فاطمه، و ابوالقاسمی، سیدعبدالحسین. (1383). بررسی اثر عصاره روغنی بره موم بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی، 18(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/447195/fa

    Vancouver: کپی

    حقیقیان رودسری محمود، مهدی زاده تکلیمی سیدمظفر، باقرزاده کاسمانی فرزاد، لطف الهیان هوشنگ، موسوی فاطمه، ابوالقاسمی سیدعبدالحسین. بررسی اثر عصاره روغنی بره موم بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/447195/fa

    IEEE: کپی

    محمود حقیقیان رودسری، سیدمظفر مهدی زاده تکلیمی، فرزاد باقرزاده کاسمانی، هوشنگ لطف الهیان، فاطمه موسوی، و سیدعبدالحسین ابوالقاسمی، “بررسی اثر عصاره روغنی بره موم بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447195/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button