مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید کنسرو از میگوی ریز پرورشی (Penaeus indicus) در روغن، سس گوجه فرنگی و آب نمک

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 در این تحقیق چگونگی تولید کنسرو از میگوهای ریز پرورشی Penaeus indicus استان هرمزگان که فاقد ارزش صادراتی می باشند, در روغن, سس گوجه فرنگی و آب نمک مورد بررسی قرار گرفت. طبق آزمایشهای انجام شده, بهترین روش کنسرو نمودن این میگوها, پخت اولیه در دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت 2 دقیقه در آب نمک با غلظت 8 درصد حاوی 0.1 درصد اسیدسیتریک, سپس اتوکلاو نمودن به مدت 12 دقیقه در دمای 121 درجه سانتیگراد می باشد. نتایج ارزیابی حسی بر اساس امتیاز داده شده توسط داوران نشان داد که میگوی کنسرو شده در روغن, سس گوجه فرنگی و آب نمک بترتیب در اولویت اول, دوم و سوم قرار گرفتند. تغییرات شیمیایی, تعداد کلی باکتری ها و کلستریدیوم بوتولینوم در سه نمونه کنسرو تهیه شده مورد بررسی قرار گرفت. دامنه این تغییرات برای پروتئین 22.59-18.90 درصد, چربی 3.01- 2.28 درصد, رطوبت 76.51-70.70 درصد, خاکستر 2.53-1.45 درصد و برای نیتروژن های فرار (TVN (35.29- 64.19 میلیگرم درصد گرم, تغییراتpH 03.7- 28.6 و مقدار پراکسید صفر بود. نتایج آزمایش کلستریدیوم بوتولینوم و تعداد کلی باکتری ها در 3 رقت (0.1, 0.01, 0.001) در همه نمونه ها منفی بود و نتایج بدست آمده در سطح P<0.05 از نظر آماری اختلاف معنی دار را در بین سه نمونه کنسرو تهیه شده نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معینی، سهراب، طاهری، شهروز، کوچکیان صبور، انوشه، و استکی، عباسعلی. (1387). تولید کنسرو از میگوی ریز پرورشی (Penaeus indicus) در روغن, سس گوجه فرنگی و آب نمک. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/447451/fa

    Vancouver: کپی

    معینی سهراب، طاهری شهروز، کوچکیان صبور انوشه، استکی عباسعلی. تولید کنسرو از میگوی ریز پرورشی (Penaeus indicus) در روغن, سس گوجه فرنگی و آب نمک. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/447451/fa

    IEEE: کپی

    سهراب معینی، شهروز طاهری، انوشه کوچکیان صبور، و عباسعلی استکی، “تولید کنسرو از میگوی ریز پرورشی (Penaeus indicus) در روغن, سس گوجه فرنگی و آب نمک،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 2، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447451/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button