Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

666
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

138
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 77

کلیدواژه

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی اثر شوری بر غلظت یون های پتاسیم, سدیم و کلر تحت تاثیر کلرید سدیم در اندام های هوایی و ریشه نهال های لیموشیرین پیوند شده روی پنج پایه مرکبات شامل بکرایی (لیموشیرین × نارنگی) لیمو آب, ولکامریانا و لیموشیرین به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار در گلخانه به اجرا درآمد. براساس نتایج, نوع پایه تاثیر زیادی بر غلظت یون ها داشت. غلظت و پراکنش یون های پتاسیم, سدیم و کلر در تیمار شاهد و سایر سطوح شوری با هم تفاوت معنی دار داشت. شوری غلظت سدیم و کلر را در ریشه و شاخساره افزایش داد ولی میزان افزایش بسته به نوع پایه متفاوت بود. کمترین غلظت کلر و سدیم در شاخساره پیوندک روی پایه ولکامریانا وجود داشت. بر اثر شوری غلظت پتاسیم در شاخساره پیوندک روی پایه نارنج و بکرایی افزایش و روی سایر پایه ها کاهش یافت و هم چنین غلظت پتاسیم در ریشه ها به جز لیموآب افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین، تفضلی بندری، عنایت اله، خلدبرین، بهمن، و کریمیان، نجفعلی. (1386). اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم, سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 11(ا (الف))، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/448112/fa

    Vancouver: کپی

    ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، تفضلی بندری عنایت اله، خلدبرین بهمن، کریمیان نجفعلی. اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم, سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1386؛11(ا (الف)):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/448112/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، عنایت اله تفضلی بندری، بهمن خلدبرین، و نجفعلی کریمیان، “اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم, سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 11، no. ا (الف)، pp. 69–77، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/448112/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا