APA:
کپیزارع زاده، راحله، شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، سوداگر، محمد، و مقدم، نوشین. (1388). بررسی تغییرات خواص حسی, ترکیب شیمیایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور شده به روش آب نمک گذاری در دما و زمان های مختلف. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 380-386. SID. https://sid.ir/paper/449290/fa
Vancouver:
کپیزارع زاده راحله، شعبان پور بهاره، شعبانی علی، سوداگر محمد، مقدم نوشین. بررسی تغییرات خواص حسی, ترکیب شیمیایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور شده به روش آب نمک گذاری در دما و زمان های مختلف. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):380-386. Available from: https://sid.ir/paper/449290/fa
IEEE:
کپیراحله زارع زاده، بهاره شعبان پور، علی شعبانی، محمد سوداگر، و نوشین مقدم، “بررسی تغییرات خواص حسی, ترکیب شیمیایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور شده به روش آب نمک گذاری در دما و زمان های مختلف،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 380–386، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/449290/fa