APA:
کپیرضایی، راحیل، خمیری، مرتضی، کاشانی نژاد، مهدی، و اعلمی، مهران. (1390). اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 83-91. SID. https://sid.ir/paper/449896/fa
Vancouver:
کپیرضایی راحیل، خمیری مرتضی، کاشانی نژاد مهدی، اعلمی مهران. اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):83-91. Available from: https://sid.ir/paper/449896/fa
IEEE:
کپیراحیل رضایی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، و مهران اعلمی، “اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 83–91، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/449896/fa