Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

700
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای سطوح مختلف پروبیوتیک (بیوپلاس) بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغ های تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک های پروتکسین و بیوپلاس و مخلوط آنها بر عملکرد, کیفیت تخم مرغ, فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در مرغان تخم گذار انجام گرفت. در این تحقیق, 192 قطعه مرغ تخم گذار سویه ی های- لاین (W36) در سن 82 -70 هفتگی, در قالب یک طرح کاملا تصادفی, با 4 تیمار و 4 تکرار (هر تکرار شامل 12 قطعه مرغ تخم گذار), جمعا در 16 واحد آزمایشی به مدت 12 هفته در شرایط محیطی یکسان مورد استفاده قرار گرفت. داده های مربوط به صفات عملکردی نشان داد که افزودن پروبیوتیک پروتکسین به جیره غذایی, تولید تخم مرغ و توده تخم مرغ را در مقایسه با گروه های آزمایشی دیگر افزایش داده و سبب بهبود ضریب تبدیل خوراک شده است (P<0.05) به هر حال با افزودن هر دو پروبیوتیک وزن مخصوص, شاخص زرده, وزن پوسته و وزن هر میلی متر از آن, تفاوت معنی داری را نسبت به گروه شاهد نشان دادند (P<0.05) نتایج مربوط به فراسنجه های بیوشیمیایی نشان داد که بین گروه های مختلف آزمایشی در این خصوص تفاوت معنی داری وجود ندارد. در مورد پارامترهای ایمنی خون از جمله گلبول سفید, بیشترین عدد از لحاظ معنی داری مربوط به گروهی بود که در آن از پروبیوتیک پروتکسین در جیره غذایی مرغ های تخم گذار استفاده شده بود. همچنین اثر توام هر دو پروبیوتیک (پروتکسین و بیوپلاس) در مورد لنفوسیت نیز معنی دار بود. با توجه به اطلاعات حاصله نتیجه گیری شد که پروبیوتیک پروتکسین در سطح توصیه شده در جیره مرغان تخم گذار اثرات مفیدی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی، و مهمان نواز، یوسف. (1389). اثرهای سطوح مختلف پروبیوتیک (بیوپلاس) بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغ های تخم گذار. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، 1(4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/449926/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی، مهمان نواز یوسف. اثرهای سطوح مختلف پروبیوتیک (بیوپلاس) بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغ های تخم گذار. پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)[Internet]. 1389؛1(4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/449926/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، و یوسف مهمان نواز، “اثرهای سطوح مختلف پروبیوتیک (بیوپلاس) بر عملکرد, صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون در مرغ های تخم گذار،” پژوهش های نوین دامپزشکی (پاتوبیولوژی دامپزشکی)، vol. 1، no. 4، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/449926/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا